Lehet, hogy ŇĎr√ľletes breaking most a magyar bulv√°rvil√°gban, hogy Hada Ren√°ta 13 √©vig titokban hup√°kolt F√°bry S√°ndorral, de tavaly j√ļniusban m√°r elmondta a Borsnak is, hogy barlangi viszonyt √°polt egy nagyon h√≠res mŇĪsorvezetŇĎvel, csak akkor m√©g nem jutott addig, hogy meg is nevezze a f√©rfit.

Eleinte j√∂hett√ľnk-mehett√ľnk b√°tran, ott lehettem a fell√©p√©sein, ett√ľnk-ittunk mindenfel√©, sŇĎt m√©g √©desany√°mhoz is ell√°togattunk. De az ut√≥bbi idŇĎben barlangi viszonyt kellett folytatnunk, legt√∂bbsz√∂r n√°lam tal√°lkoztunk. Nem tehett√ľnk m√°sk√©nt, mert neki r√©g√≥ta van egy bar√°tnŇĎje, aki gyermeket is sz√ľlt neki. De, ha olyan kedve volt, hogy valaki elŇĎtt vag√°nykodni akart velem, akkor nem √©rdekelte a titkol√≥z√°s, mert az√©rt voltak olyan ismerŇĎsei, akik tiszt√°ban voltak a viszonyunkkal. K√∂zben √©n mindv√©gig tudtam, hogy csak m√°sodik lehetek, de nem is v√°rtam m√°st.

Akkor szinte senki sem foglalkozott vele. Pedig nem sokkal az interj√ļ kiker√ľlte ut√°n Hada Ren√°t√°r√≥l felker√ľlt egy vide√≥ a netre, amiben saj√°t bevall√°sa szerint hullar√©szeg. Szerencs√©tlen Majka sem tudja ki ez a h√∂lgy, aki brut√°lisan lap√°tolja a sz√°j√°ba a kaj√°t √©s hangosan kiab√°l a helyen. Majk√°nak fingja sincs, hogy Hada ATV-s riporter-e, csak annyit tud, hogy egyszer al√°√≠rta a gipsz√©t mert el volt t√∂rve a l√°ba. Szerencs√©re k√©t falat k√∂z√∂tt a csaj elmondja, hogy a N√©pszav√°nak dolgozik √©s a Mafilmn√©l szinkroniz√°l.

A Népszava Online egy találatot sem dob ki Hada Renáta nevére.