Az ismert humorista a a Közszolgálati Jézus Krisztusban hisz. Feltéve, ha nem fizet nála többet valaki.

Ha az elm√ļlt 24 √≥r√°ban nem kaptad meg az al√°bbi id√©zetet mailben, cseten vagy megoszt√°sban valamelyik balos haverodt√≥l, akkor neked nincs is kapcsolati h√°l√≥d:

- Az √∂n alkot√≥i stabilit√°s√°nak mennyire tesz j√≥t, hogy a "fideszes k√∂zt√©v√©be" szerzŇĎd√∂tt?

- Unoka√∂cs√©met, Korn√©l aty√°t eml√≠thetem fel, aki meglepŇĎen j√≥k√©pŇĪ fiatalember, az asszonyok rendk√≠v√ľli odaad√°ssal figyelik "show-mŇĪsorait". Nem az√©rt v√°lasztotta J√©zust, mert ne tudott volna mag√°nak asszonyk√°t tal√°lni, hanem mert benne hisz.

Ezt F√°bry S√°ndor mondja a Heti V√°lasznak adott c√≠mlapos interj√ļj√°ban. JellemzŇĎ a k√∂zhangulatra, hogy egy rak√°s embertŇĎl - persze ellenz√©kiektŇĎl - olyan komment√°rral kaptam meg az id√©zetet, mintha F√°bry azt mondta volna, hogy a Fideszben vagy mag√°ban Orb√°n Viktorban hisz istenk√©nt. Pedig nem azt mondja, hanem hogy milyen nemes dolognak tartja a k√∂zt√©v√©t.

De ha az ember kicsit facsarja a mem√≥ri√°j√°t, r√∂gt√∂n r√°j√∂n, hogy ez mekkora kamu. F√°bry ugyanis volt m√°r egyszer a k√∂zt√©v√©n√©l, nem is ak√°rmikor, hanem t√©v√©s karrierje legelej√©n, ott indult ugyanis az Esti showder. R√°ad√°sul 1998-ban, az elsŇĎ Orb√°n-korm√°ny idej√©n, a frissen fideszess√© v√°lt k√∂zt√©v√©ben. De a K√∂zszolg√°lati J√©zus Krisztus akkor m√©g nem h√≥d√≠totta meg annyira $√°ndor Aty√°t, hogy egy √©vvel k√©sŇĎbb ne pattanjon √°t az istentelen RTL Klubhoz, ahol 2011-ig szolg√°lt a Komcsigyan√ļs $√°t√°nnak.