A viccmester egyre kevésbé szimpatizál a kormánnyal, fideszes gyózelem esetén azt reméli, hogy diszkrétebben fog lopni a Fidesz.

Eg√©szen j√≥ interj√ļt adott az Orig√≥nak az Egyetlen Vicces Magyar Showman. A v√°llaltan fideszes humorista ebben a korm√°nyhoz fŇĪzŇĎdŇĎ viszony√°r√≥l is besz√©lt, szinte √∂ncsonkt√≥ ŇĎszintes√©ggel:

A jelenlegi korm√°nnyal √©n ugyan egyre kev√©sb√© szimpatiz√°lok, de az ellenaj√°nlattal m√©g kev√©sb√©. Az √©n szlogenem r√©gen is √ļgy hangzott, hogy Orb√°n-p√°rti vagyok, Horn Gyul√°hoz k√©pest, ugyanakkor a mostani korm√°nyzat bizonyos int√©zked√©seivel szemben vannak ellen√©rez√©seim. Most viszont olyan gyŇĪl√∂lettel teli √©s m√©ltatlan idŇĎszak el√© n√©z√ľnk, hogy √©n legfeljebb finom jelz√©seket adok, de feltŇĪrt ingujjal, mondjuk √≠gy, nem k√≠v√°nok r√©szt venni semmilyen kamp√°nyban. De az √ļj ‚Äěaj√°nlatot", amely ugyanakkor egyben a r√©gi aj√°nlat, minden szempontb√≥l elk√©pzelhetetlennek tartom, √©s sz√°mos f√≥rumon elmondtam, hogy bŇĪn√∂zŇĎknek tartom a vezetŇĎit. A trafik√ľgytŇĎl, a kult√ļr√°ban l√°tott, elef√°nt a porcel√°nboltban-jellegŇĪ l√©p√©sektŇĎl persze √©n sem voltam rettenetesen boldog, rem√©lem azonban, ha megint bizalmat kapnak a mostaniak, akkor megkezdŇĎdik egyfajta kisimul√°s, h√°tradŇĎl√©s, valamifajta rendez√©se a soroknak, egy kicsit diszkr√©tebb p√©nzlap√°tol√°s a klient√ļr√°nak, mik√∂zben elindul a v√°llalhatatlan k√°derektŇĎl val√≥ megszabadul√°s.

Igazi opitimizmusra vall azt gondolni, hogy akik n√©gy √©vig ŇĎr√ľlt temp√≥ban loptak, azok az √ļjabb n√©gy √©v lehetŇĎs√©g√©tŇĎl csodam√≥dra le fognak higgadni, √©s a m√©g akad√°lytalanabb p√©nztalicsk√°z√°s helyett csak finoman fognak lap√°tolni.

(fotó: Gömör Tamás)