Soha nem volt mĂ©g Beats fejhallgatĂłm, de ha lett volna, akkor sem tudnĂĄm eldönteni, hogy mennyire jĂł a minƑsĂ©ge. Viszont a Dr. Dre-fĂ©le fĂŒleseknek is van egy olyan tulajdonsĂĄguk, amitƑl masszĂ­vabbnak, menƑbbnek, jobbnak tƱnnek: nehezek.

A Bolt cĂ©g mĂ©rnöke szĂ©tszedte a Beats egyik legnĂ©pszerƱbb termĂ©kĂ©t, a Solo fejhallgatĂłt, hogy megvizsgĂĄlja, pontosan hogyan terveztĂ©k meg, milyen megoldĂĄsokat hasznĂĄltak az összeszerelĂ©sĂ©nĂ©l. A gyĂĄrtĂłk ugyanis hajlamosak olyan költsĂ©gkĂ­mĂ©lƑ, de gyakran minƑsĂ©gromlĂĄshoz vezetƑ trĂŒkköket is bevetni, mint pĂ©ldĂĄul a ragasztĂĄs a csavarozĂĄs helyett, vagy a nagyon olcsĂłn elkĂ©szthetƑ fröccsöntött mƱanyag darabok alkalmazĂĄsa.

Az ehhez hasonlĂł megoldĂĄsoknak hĂĄla a Solo annyira könnyƱ lett, hogy a Beats vĂ©gĂŒl csak azĂ©rt rakott bele fĂ©m – mĂ©ghozzĂĄ CINK!! – alkatrĂ©szeket, hogy sĂșlyosabb legyen a fejhallgatĂł. A fĂŒles tömegĂ©nek 30 szĂĄzalĂ©kĂĄt egĂ©szen pontosan nĂ©gy darab – semmilyen mĂĄs funkciĂłval nem rendelkezƑ – fĂ©mdarab adja.

Persze ez mĂ©g nem lenne elĂ©g a sikerhez. A Beats fĂŒlesei marha jĂł marketinget kapnak, hasonlĂł elkĂ©pzelĂ©sek Ă©lnek rĂłla, mint az Apple-cuccokrĂłl – de emezek minƑsĂ©ge Ă©s marketingje egy sajĂĄt szakirodalommal rendelkezƑ Ă©s gyilkos indulatokat generĂĄlĂł tĂ©ma, amit most hagyjunk is.

via Gizmodo, via Bolt