Soha nem volt m√©g Beats fejhallgat√≥m, de ha lett volna, akkor sem tudn√°m eld√∂nteni, hogy mennyire j√≥ a minŇĎs√©ge. Viszont a Dr. Dre-f√©le f√ľleseknek is van egy olyan tulajdons√°guk, amitŇĎl massz√≠vabbnak, menŇĎbbnek, jobbnak tŇĪnnek: nehezek.

A Bolt c√©g m√©rn√∂ke sz√©tszedte a Beats egyik legn√©pszerŇĪbb term√©k√©t, a Solo fejhallgat√≥t, hogy megvizsg√°lja, pontosan hogyan tervezt√©k meg, milyen megold√°sokat haszn√°ltak az √∂sszeszerel√©s√©n√©l. A gy√°rt√≥k ugyanis hajlamosak olyan k√∂lts√©gk√≠m√©lŇĎ, de gyakran minŇĎs√©groml√°shoz vezetŇĎ tr√ľkk√∂ket is bevetni, mint p√©ld√°ul a ragaszt√°s a csavaroz√°s helyett, vagy a nagyon olcs√≥n elk√©szthetŇĎ fr√∂ccs√∂nt√∂tt mŇĪanyag darabok alkalmaz√°sa.

Az ehhez hasonl√≥ megold√°soknak h√°la a Solo annyira k√∂nnyŇĪ lett, hogy a Beats v√©g√ľl csak az√©rt rakott bele f√©m ‚Äď m√©ghozz√° CINK!! ‚Äď alkatr√©szeket, hogy s√ļlyosabb legyen a fejhallgat√≥. A f√ľles t√∂meg√©nek 30 sz√°zal√©k√°t eg√©szen pontosan n√©gy darab ‚Äď semmilyen m√°s funkci√≥val nem rendelkezŇĎ ‚Äď f√©mdarab adja.

Persze ez m√©g nem lenne el√©g a sikerhez. A Beats f√ľlesei marha j√≥ marketinget kapnak, hasonl√≥ elk√©pzel√©sek √©lnek r√≥la, mint az Apple-cuccokr√≥l ‚Äď de emezek minŇĎs√©ge √©s marketingje egy saj√°t szakirodalommal rendelkezŇĎ √©s gyilkos indulatokat gener√°l√≥ t√©ma, amit most hagyjunk is.

via Gizmodo, via Bolt