Rem√©lem, kivasalt√°tok m√°r az inget √©s bek√©sz√≠tett√©tek a k√∂lnivizet (ha fi√ļk vagytok), illetve megter√≠tett√©tek az asztalt (ha l√°nyok), ideje kezdŇĎdnie a bulinak, m√°r ha nem tart hajnal √≥ta.

A feles√©gem szokta mes√©lni, tiszta horror, hogy n√°luk az apr√≥k t√©nyleg napfelkeltekor indultak az apjukkal, √ļgyhogy az anyuk√°k kiurgasztott√°k a kiscsajokat az √°gyb√≥l idŇĎnap elŇĎtt, √©s √ļgy f√©l√°lomban r√°ngatt√°k fel r√°juk az √ľnneplŇĎt, mert a leg√©nyeket illŇĎ m√≥don kellett fogadni. Mifel√©nk nem volt ilyen, r√°√©rt√ľnk d√©l k√∂r√ľl elindulni, pedig nem volt kicsi a feladat. Szomsz√©dok, rokonok, nagyon k√∂zeli rokonok, h√ļsz-huszon√∂t hely minimum, volt mit √∂sszelogisztik√°zni, √©s kihagyni nem szabadott senkit, s√©rtŇĎd√©s lett volna belŇĎle. Hatalmas hidegt√°lak v√°rtak mindenhol, sonka, fas√≠rt, r√°ntott h√ļs, toj√°s, enni, csipegetni mindenhol kellett, nem is √©rtem, hogy lehetett v√©gigtolni egy ilyen t√ļr√°t k√°rosod√°sok n√©lk√ľl. K√©sŇĎbb, tizen√∂t-tizenhat √©ves korunk k√∂rny√©k√©tŇĎl m√°r nem az volt a t√©ma m√°snap, hogy √∂sszej√∂tt-e az √ļj biciklire val√≥, hanem hogy ki mennyire r√ļgott be a h√°zibort√≥l. Az a kicsi nem √°rthat meg, mondt√°k a nagyn√©nik, az oszt√°lyt√°rsak sz√ľlei meg pl√°ne.

√Čretts√©gei ut√°n azonban elker√ľltem otthonr√≥l, √©s t√∂bb√© l√©nyeg√©ben nem locsolkodtam, √ľzemszerŇĪen legal√°bbis. Pedig m√°r csak egy sonkateszt v√©gett is √©rdekes lenne kipr√≥b√°lni.

Az √©v kapuf√°j√°t egy√©bk√©nt a bilba√≥i Aduriz lŇĎtte tegnap a Barcelon√°nak, m√©g 0-0-n√°l. Majd ugyanŇĎ csak megszerezte a vezet√©st a m√°sodik f√©lidŇĎben, de Messi√©k v√©g√ľl √∂sszekapt√°k magukat, k√©t perc alatt ford√≠tottak, azaz h√°rom bukott meccs ut√°n nyertek, 2-1-re. Ezt √©n v√©g√ľl is nem b√°nom, mert egy bar√°tom, aki nagyon √°t√©li a Barc√°t, v√©gre √∂r√ľlhet.