Zseni√°lis, de ijesztŇĎen ronda a 3D-printel√©ssel k√©sz√ľlt fogkefe, amivel egyszerre moshatod meg az √∂sszes fogad. ElsŇĎ r√°n√©z√©sre azt hittem, csak az benne a pl√°ne, mint az oroszok "pog√°csaszaggat√≥j√°ban", de kider√ľlt, hogy t√∂bbrŇĎl van itt sz√≥!

Ilyen ugyanis a magyar h√°ztart√°sokban rendszeres√≠tett szaggat√≥, amit egyesek k√©pesek kisz√ļr√≥nak is h√≠vni:

Az oroszok viszont ezzel szaggatj√°k a varenyiket-pelmenyiket:

Na igen ugye hat√©konyabbnak tŇĪnik. (R√°ad√°sul √©n valami fura perverzi√≥b√≥l mindig icipici pogikat k√©sz√≠tettem, ami sokkal macer√°sabb viszont szebb, de azt√°n f√∂lvil√°gos√≠tottak, hogy ne tegyem, mert hamarabb kisz√°radnak.)

Advertisement

Na szóval azt hittem ez a fogkefe is olyan, mint a varenyikszaggató, hogy azért hatékonyabb, mint a pogis, mert sokkal nagyobb és egyszerre dolgozik mindenhol. De nem.

Az eg√©sz 3D printel√©snek - merthogy √ļgy k√©sz√ľl - az a l√©nyege itt, hogy t√∂k√©letesen a sz√°jadhoz igazodik. Leszkennelik a sz√°j√ľreged, azt√°n hozz√°form√°zz√°k a kef√©t.

300 dolcsi és állítólag egy évig jó!

Mondjuk nagyon ronda. ElsŇĎ randin semmik√©pp se hagyjuk elŇĎl a lak√°sban, mert b√°r j√≥ besz√©d t√©ma, de ha nem meri megk√©rdezni a csaj, hogy mi ez, akkor √∂r√∂kre el√°stuk magunkat elŇĎtte.

Advertisement

/Szaggatófotók: mofer.hu és ebay.com. Via Business Insider./