Hi√°ba √≥ri√°si kamu hadmŇĪvelet az internetad√≥, ijesztŇĎen mutatja a korm√°ny gondolkod√°s√°t. Nekik lesz p√©nz√ľk b√°rmekkora netsz√°ml√°ra, az orsz√°g meg rohadjon meg. Szar √©rz√©st tudni ezt, de a p√°nik k√∂zben legal√°bb j√≥l sz√≥rakoztunk. Tudod, mirŇĎl akart√°k elterelni a figyelmedet?

Te hol volt√°l, amikor Habony√©k √∂tlet√©re bedobt√°k az internetad√≥ √∂tlet√©t, hogy elterelj√©k a figyelm√ľnket valami m√°sr√≥l? √Čn a Retteg√©s √ďr√°it a Marketing √©s M√©dia d√≠j√°tad√≥ bulij√°n t√∂lt√∂ttem, ahol t√∂k vicces volt arr√≥l besz√©lgetni a t√∂bbiekkel, hogy ezek √©ppen meg√∂lt√©k a magyar netet.

A gigab√°jtonk√©nti 150 forintos netad√≥ az orsz√°g j√∂vŇĎj√©nek olyan ripsz-ropsz megsemmis√≠t√©se lett volna, ami m√©g egy csapat friss √ļsz√≥medenc√©s eredeti tŇĎkefelhalmoz√≥t√≥l is elk√©pzelhetetlen. √Čn az elej√©tŇĎl fogva arra gondoltam, hogy ezzel csak le akarnak foglalni minket.

A legval√≥sz√≠nŇĪbbnek term√©szetesen az tŇĪnt, hogy a leb√©nult korm√°nyzat nem akarja, hogy a korm√°nyk√∂zeli, Amerik√°b√≥l kitiltott korrupt fideszesek √ľgy√©vel foglakozzunk. Azt√°n szerda reggel k√∂rben√©ztem a m√©g ad√≥mentes neten, √©s meg is lett a v√°lasz.

Ez az eg√©sz az√©rt volt, hogy ne vegy√ľk √©szre: Rog√°n Antal √©s tettest√°rsai kedden olyan m√≥dos√≠t√≥ ind√≠tv√°nyt ny√ļjtottak be a parlamentben, ami megengedi, hogy kor√°bbi sz√∂vets√©geseinket kij√°tszva √©s h√°tba sz√ļrva meg√©p√≠thess√ľk Vlagyimir Putyin g√°zvezet√©k√©t. H√°t val√≥sz√≠nŇĪleg erre kellett ez az eg√©sz fesztiv√°l, kamuad√≥stul, p√°r √≥r√°val k√©sŇĎbb meglebegtetett havi 700-1000 forintos felsŇĎ korl√°tostul. Sz√°nalmas moszkovita porhint√©s volt, hogy elŇĎk√©sz√≠thess√©k a terepet az Igazi Gazd√°nak, akinek Orb√°n Viktor csak al√°zatos helytart√≥ja.

Advertisement

Hát ez elég nyomasztó. A Pánik órái viszont igazából nem is voltak annyira azok. Kivéve ezt az fb-n terjesztett szóviccet:

Meg nem erŇĎs√≠tett h√≠rek szerint janu√°r elsej√©tŇĎl mindenkinek fizetnie kell kil√≥nk√©nt 100 forintot, akinek testhŇĎm√©rs√©klete meghaladja a 37 Celsius fokot. Ez lesz a l√°zad√≥.

A spont√°n humorfesztiv√°lt v√©g√ľl megosztva nyerte Pengeb√°csi

Advertisement

√Čs Knor1982

De tudod, mi az igazi slusszpoén?

Hogy az internetad√≥, ha a v√©g√©n, ahogy eleve v√°rhat√≥ volt, felpuh√≠tj√°k √©s felsŇĎ korl√°tot tesznek bele, hiszen alapvetŇĎen csak terel√©sre kellett, akkor is olyan, mintha ad√≥t vetn√©nek ki a gyalog j√°r√°sra, √©s szavank√©nt egy fill√©rt az √©lŇĎ besz√©dre. Ha l√©tezik olyan, hogy magyar nemzeti √©rdek, akkor a netad√≥ annak pontosan akkora megcs√ļfol√°sa, mint a fizikai Magyarorsz√°g √°tad√°sa Vlagyimir Putyin birodalm√°nak.