V√°ratlan vide√≥besz√©dben tett hitet az antalli program mellett. Bajnai-Antall Gordon J√≥zsef √ļj szlogenje a "rendszerv√°lt√°s 2.0".

Egyszerre k√©t legyet √ľt√∂tt egy csap√°sra ma Bajnai Gordon: ki√ľt√∂tte a nyeregbŇĎl Harrach P√©tert, akinek szinte monop√≥liuma volt m√°r az altat√≥ besz√©dek elmond√°s√°ra, illetve nyitott a m√©rs√©kelt jobboldaliak fel√©. K√°r, hogy ha a m√©rs√©kelt jobboldaliak, ha testileg b√°rmennyire is hasonl√≠tanak r√°m, szint√©n el fognak aludni az √≠r√≥asztalukn√°l, √©s nem hallanak belŇĎle semmit. √Čn sem tudok most felid√©znie egy sort sem, de halv√°nyan eml√©kszem, hogy mielŇĎtt belezuhantam volna a b√°rsonyos √∂ntudatlans√°gba, arr√≥l volt sz√≥, hogy Orb√°n Viktor egy igazi anti-Antall, m√≠g Bajnai Gordon egy igazi Antall-Antall. Most ki√≠rok belŇĎle egy stat√©giailag fontos helyen elhangz√≥ mondatot:

2014 ut√°n a rendszerv√°lt√°s 2.0-√°s verzi√≥j√°t ugyan√ļgy az antalli program keret√©ben kell √©s √©rdemes futttanunk majd. Demokratikus jog√°llam, szolid√°ris piacgazdas√°g, euroatlanti integr√°ci√≥, eg√©szs√©ges, befogad√≥ nemzettudat.

Ha m√©rs√©kelt jobbos szavaz√≥ lenn√©k, most venn√©m fel a r√©gi K√≥nya Imre-√°larcomat √©s menn√©k ki az utc√°ra egy Egy√ľtt-z√°szl√≥val. √Čn most m√°r csak arra vagyok kiv√°ncsi, hogy akkor ki lesz a Rendszerv√°lt√≥ ErŇĎk √öj F√ľr Lajosa, Schamschula Gy√∂rgye √©s Boross P√©tere.