Ma minden divatos, aminek k√∂ze van a CBA-hoz, csak az√©rt, mert a tulajdonosai R√°kosi M√°ty√°sk√©nt im√°dj√°k a minisztereln√∂k√∂t. Ez a c√©ges indul√≥ is nyilv√°n csengŇĎhangk√©nt fogja v√©gezni.

Mi volt eddig? A t√©nyleg legdurv√°bb politikabuzikat kiv√©ve kuty√°t nem √©rdekelte a CBA. Ki foglalkozna egy proli √ľzletl√°nccal, aminek Pr√≠ma n√©ven vannak nem annyira proli √ľzletei is? √Čs ahol olyan szar nejlonzacsk√≥t adnak, aminek egy nagyobb evezŇĎtoll s√ļlya is leszak√≠tja a f√ľl√©t?

Ma meg mi van? ElŇĎker√ľl b√°rmi, de t√©nyleg b√°rmi, aminek k√∂ze van a CBA-hoz, √©s azonnal menŇĎ lesz, ezrek osztj√°k, t√≠zezrek k√ľld√∂zgetik. Ez lett a sorsa a CBA indul√≥j√°nak is, K√°sa J√≥zsi √©s zenekara elŇĎad√°s√°ban. √Čs mi kellett mindehhez? Egy p√°r soros lev√©l, amit a tulaj 5 perc alatt ledikt√°lt a titk√°rnŇĎj√©nek. Ezt a hat√©konys√°got maga Klapka Gy√∂rgy is megirigyelhetn√©!

Pedig ez a CBA-dal akkor m√°r sokkal jobb a Bruti-Vida-du√≥t√≥l, √ļgyis mint A CBA-ban l√°ttalak meg t√©gedet / √ļgy tŇĪnt hogy nem vagy nagyon el√©gedett / A k√©zikocsi benyelte a sz√°zasod / Nem gondoltad akkor, hogy megh√°zasodj

Ha meg van kisgyereked, akkor ink√°bb ezzel vezesd be a CBA-divat vil√°g√°ba:

De a legjobb, ha vigy√°zol a CBA-val, mert mi van, ha mondjuk liber√°lisnak n√©z a biztons√°gi ŇĎr, √©s esz√©be jut a tulaj k√∂rlevele.