A YouTube-on eddig nem látott nyolcvanas évekbeli reklámok kerültek elő, a Videotont hirdető Szikora Róberttől a Papírgyárat promózó Geszti Péterig. Én ma semmi mást nem akarok nézni!

Advertisement

Vannak azok a régi Kádár-korszakbeli reklámok, amelyek még hosszú évekkel ezelőtt járták be újra és újra az internetet, de ezeket már tényleg mindenki, de mindenki látta. Most azonban egy új csatornára olyanok kerültek fel, amiket tényleg csak 25 éve láthattunk, vagy esetleg ömlesztve, egyben feltöltött reklámblokkokban, de hát arra kinek van ideje?

A Hol Van Ato? csatornán fent van a klasszikus szőnyegtisztítós reklám (Ezzel mit kell, betakarítani? Nem, kitakarítani!), a Geszti-féle Téged vár a Papírgyár!, és még Szikora Róbertet is megkérdezik, hogy “Művész úr, nincs egy új dala a számunkra?”.

Advertisement

Sőt, az is kiderül egy feltehetően németből fordított reklámból, hogy miért jó a tonik. Nem is tudom hirtelen, hogy melyik a legjobb. Azt viszont igen, hogy ezeknél a reklámoknál talán semmi nem árul el többet a késő Kádár-korról.

Share This Story

Get our newsletter