A YouTube-on eddig nem l√°tott nyolcvanas √©vekbeli rekl√°mok ker√ľltek elŇĎ, a Videotont hirdetŇĎ Szikora R√≥berttŇĎl a Pap√≠rgy√°rat prom√≥z√≥ Geszti P√©terig. √Čn ma semmi m√°st nem akarok n√©zni!

Vannak azok a r√©gi K√°d√°r-korszakbeli rekl√°mok, amelyek m√©g hossz√ļ √©vekkel ezelŇĎtt j√°rt√°k be √ļjra √©s √ļjra az internetet, de ezeket m√°r t√©nyleg mindenki, de mindenki l√°tta. Most azonban egy √ļj csatorn√°ra olyanok ker√ľltek fel, amiket t√©nyleg csak 25 √©ve l√°thattunk, vagy esetleg √∂mlesztve, egyben felt√∂lt√∂tt rekl√°mblokkokban, de h√°t arra kinek van ideje?

A Hol Van Ato? csatorn√°n fent van a klasszikus szŇĎnyegtiszt√≠t√≥s rekl√°m (Ezzel mit kell, betakar√≠tani? Nem, kitakar√≠tani!), a Geszti-f√©le T√©ged v√°r a Pap√≠rgy√°r!, √©s m√©g Szikora R√≥bertet is megk√©rdezik, hogy ‚ÄúMŇĪv√©sz √ļr, nincs egy √ļj dala a sz√°munkra?‚ÄĚ.

SŇĎt, az is kider√ľl egy feltehetŇĎen n√©metbŇĎl ford√≠tott rekl√°mb√≥l, hogy mi√©rt j√≥ a tonik. Nem is tudom hirtelen, hogy melyik a legjobb. Azt viszont igen, hogy ezekn√©l a rekl√°mokn√°l tal√°n semmi nem √°rul el t√∂bbet a k√©sŇĎ K√°d√°r-korr√≥l.