K√∂zepesen ismert t√©ny, hogy minden sz√≥rakoztat√≥ipari esem√©nyen a rendezŇĎk hozz√°v√°gnak a r√©sztvevŇĎh√∂z egy repiaj√°nd√©kokat tartalmaz√≥ swag baget, egy nagy csomagot, amiben t√∂kfelesleges √©s √°ltal√°ban nagyon dr√°ga aj√°nd√©kokat gyŇĪjt√∂ttek √∂ssze. Nincs ez m√°sk√©pp az Oscar-d√≠jon sem, ahol a Celebzter szerint nagyj√°b√≥l egy 45.000 doll√°ros, vagyis t√≠z milli√≥ forint √©rt√©kŇĪ pakkot v√°logattak √∂ssze a jel√∂lteknek. Fejenk√©nt.

A csomagban van egy tizenk√©tezer doll√°ros ausztr√°l nyaral√°s, egy n√©gyezer doll√°ros wellnessh√©t, egy nyolcsz√°z doll√°ros v√≠ztiszt√≠t√≥ rendszer, egy √∂tezer doll√°ros savval mar√≥ kozmetikai kezel√©s, VIP-ell√°t√°s a Heathrow-rept√©ren, √∂t alkalomra sz√≥l√≥ mag√°n-fitnessz√≥ra, egy fot√≥essz√© Martin Luther KingrŇĎl, egy √ľveg tequila, egy csom√≥ Pepsi √©s egy csomag √≥vszer is. A teljes lista itt megtal√°lhat√≥, √©n m√°r belesz√©d√ľltem abba is, hogy v√©gigp√∂rgettem.

√Čs ha t√©nyleg j√≥l √©rtem, akkor ez minden egyes jel√∂ltnek j√°r, √ļgyhogy lesz egy csom√≥ boldog r√∂vidfilmes is. A csomagot a Distinctive Assets nevŇĪ Los Angeles-i PR-c√©g √°ll√≠totta √∂ssze.