Ilyen a rekl√°mipar: a filmben, amihez horg√°szdob√≥edzŇĎnek szerzŇĎdtettek Tom Kristensenhez, egyetlen egyet dob a tan√≠tv√°nyom, √©s az is alig l√°tszik.

(Ez itt alant maga a film, ha r√°kattintasz, elindul!)

H√°nyszor v√©gign√©ztem, ahogy a csajom, aki d√≠szlettervezŇĎ, napokon √°t tervez, rajzol, kutat, sz√≠nez √©s szerkeszt, majd egyeztet, √ļjratervez, gy√°rtat, ellenŇĎriz √©s be√°ll√≠t, hogy azt√°n a k√©sz filmben mindez egy f√©l m√°sodpercig l√°that√≥ def√≥kusz√°lt hom√°ly k√©p√©ben jelenjen meg a kiv√©telesen elŇĎny√∂s telefoncsomagr√≥l √©rtekezŇĎ zombi h√°ta m√∂g√∂tt.

H√°t szinte pont ez t√∂rt√©nt meg velem, miut√°n az olvas√≥k kedv√©√©rt ‚Äď na √©s persze a saj√°t mulats√°gomra ‚Äď elv√°llaltam, hogy szem√©lyi edzŇĎ leszek egy n√°lunk forgatott d√°n rekl√°mban, amiben fŇĎszereplŇĎj√©nt horg√°szni fog a vil√°g egyik legmenŇĎbb aut√≥versenyzŇĎje, Tom Kristensen, a legend√°s Le Mans-i 24 √≥r√°s kilencszeres gyŇĎztese.

Ahogy a riportban meg√≠rtam, Kristensen remek tan√≠tv√°nynak bizonyult, √©s p√°r perc ut√°n √ļgy dobott, mint akinek h√°rmashorog volt a jele az √≥vod√°ban.

Advertisement

Bónusz öröm: ezek után sincs halvány segédfogalmam sem arról, hogy igazából mit is reklámoztunk.