Illustration for article titled Ezt a Falus Ferenc-interjút egyszerűen nem fogod elhinni

Nem csináltatott közvéleménykutatást a baloldal arról hogy mennyire népszerű Falus és Bokros. Csak tippelgettek. Falusnak viszont megjött a kedve a politikához.

Advertisement

Még mindig képes meglepetést okozni a Baloldal Tréfamestere. Én nem tudok olyan humoros lenni, mint ő, ezért csak idézek párat a Hír24 villáminterjújából, amit azért készítettek, mert a Medián friss kutatása szerint igazából nem Bokros verte Falust népszerűségben hanem fordítva, 12-5-re, mégis az utóbbi lépett vissza az előbbi javára.

A lényeg az, hogy amíg én voltam a baloldal jelöltje, nem készült reális mérés az erőviszonyokról. Totális tévedés, vagy inkább hazugság a Magyar Nemzet azon híre, hogy a visszaléptetésem alapja egy az engem támogató pártok által készített közvélemény-kutatás volna. Nem volt ilyen kutatás.

Miért nem volt?

Úgy, hogy nem készült ilyen.

Aztán

Nincs akár hatmillió forint arra, hogy két hétre a választástól a Tarlós leváltását célzó pártszövetség megméresse a jelöltek támogatottságát?

Nincs. Amúgy egymilliót én is össze tudtam volna szedni néhány barátomtól, de hatot nem.

Kértek árajánlatot?

Nem.

Most se viccel?

Most se.

Nem forszírozta az önt támogató pártvezetők körében, hogy ugyan mérjék már meg, hogy állnak?

Forszírozásnak nem nevezném.

Hanem minek?

Mondtam nekik, hogy jó lenne, ha lenne ilyen.

És?

Nem lett.

Így nehéz.

Az vetődött fel, hogy Bokros néhány kerületben népszerűbb nálam. De ezt sem tudjuk biztosan, hiszen ilyen alapos mérés végképp nincs.

Advertisement

Több poént nem lövök le, itt a teljes interjú.

Share This Story

Get our newsletter