Most megpr√≥b√°lom ezt √ļgy meg√≠rni, hogy ne legyen benne sehogy Orb√°n Viktor. √ď a rohadt √©letbe.

Sz√≥val az t√∂rt√©nt, hogy szilveszterkor a rendŇĎrs√©g lez√°rta eg√©sz Felcs√ļtot, de nem mondt√°k meg, hogy mi√©rt, persze mindenki elkezdett tal√°lgatni, hogy haha, biztos a minisztereln√∂k meg a p√©nz meg a mutyi, √©n mondjuk nem tal√°lgattam semmit, √©n itthon n√©ztem nyugodtan a Wattsot az Eurosporton, de mindenkinek elkezdte birizg√°lni a fant√°zi√°j√°t, hogy vajon mi a man√≥√©rt kellett pont azt, pont akkor int√©zkedni. H√°t ez√©rt:

A szolg√°laton k√≠v√ľli helyi k√∂rzeti megb√≠zottat √©rtes√≠tette 2013. december 31-√©n 23 √≥ra 8 perckor egy felcs√ļti f√©rfi arr√≥l, hogy 38 √©ves b√°tyja megfenyegette 29 √©ves √∂ccs√ľket, hogy lel√∂vi. A bejelentŇĎ azt is elmondta a rendŇĎrnek, hogy testv√©re enged√©llyel tartott vad√°szfegyver√©vel indult √∂ccs√ľk ut√°n.

A Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpont munkat√°rsai 2014. janu√°r 1-j√©n 1 √≥ra 30 perckor a 38 √©ves f√©rfit felcs√ļti otthon√°ban elfogt√°k. A h√°zkutat√°s sor√°n a vad√°szfegyvert √©s a lŇĎszereket lefoglalt√°k. A 38 √©ves f√©rfit a Bicskei RendŇĎrkapit√°nys√°gra √°ll√≠tott√°k elŇĎ.

[police.hu]