Ezért rohadt velejéig a közmédia

Közpénzből alkalmaznak trollokat, csak azért, hogy a sajtóval köcsögösködjenek. Ennél értelmetlenebb pazarlást nem sokat látni. Maga a megcélzott sajtó meg csak nevet az egészen.

Advertisement

Sixx, az Index médiabloggere kiváncsi volt arra, hogy egy amerikai szakmai vásáron, ahol a piacra kerülő sorozatokat és más tévéműsorokat lehet megismerni és megvásárolni, a köztévé jelen van-e, és ha igen, mit találtak érdekesnek. Az ügyben udvarias, száraz érdeklődő levelet küldött az illetékeseknek, tessék:

Tisztelt Sajtóiroda,

Nem tudom, az MTVA részéről ki képviselte a köztelevíziót Los Angelesben, az idei LA Screenings nevű eseményen, kérem juttassák el neki kérdéseimet.

Egy jövő heti cikkhez kellene pár válasz az idei Screeningsszel kapcsolatban.

milyen trendek tapasztalhatók az amerikai televíziózásban?

milyen kiugróan jó sorozatot látott?

drámában vagy sitcomban erősebbek az amerikaiak?

van-e olyan új reality/gameshow/event műsor, amit érdemes megvenni?

van olyan sorozat, aminek bemutatásáról/beszerzéséről beszámolhat?

Köszönettel,
Varga Attila
Index.hu

Amire a következő válasz jött:

Illustration for article titled Ezért rohadt velejéig a közmédia
Advertisement

Azon túl, hogy századjára is meglepő, hogy felnőtt emberek miért viselkednek úgy, mint valami belufizott kisgyerek, az egész jelenség teljesen érthetetlen. Ha egyszerűen nem akarnak semmiféle információt adni, és mindennél jobban gyűlölik a sajtót, miért tartanak fenn sajtóosztályt? Hogyan tudják saját maguk felé igazolni, hogy azért adnak fizetést embereknek, hogy ne egyszerűen ne végezzék el a dolgukat, hanem még külön gondoskodjanak arról is, hogy a munkadójukat mindenki minősíthetelen bunkónak nézze?

Share This Story

Get our newsletter