This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ezért nem buktatták le a pedofil ügyvédet a magyar kisvárosban

Illustration for article titled Ezért nem buktatták le a pedofil ügyvédet a magyar kisvárosban

Hátborzongató blogposztban írja le L., hogyan és miért nem tett feljelentést sem ő, sem az óvoda, pedig mindenki tudta, hogy a menő ügyvéd szönyeteg.

L. fényes sötét labirintusából ismét előjött Toti. Ma éjjel megint felé fordult, és mondta L.-nek a gyerekszájból elviselhetetlen szavakat: Pina, fasz, baszás! Szopjál le!

L. kislánya az óvodában lett jóban Totival. Csendes, kedves volt az új barátnő. A barátkozás maga után hozta az egymásnál játszás, egymásnál alvás ötletét. Pompás mulatságnak tűnt, de valahogy mindig nyomasztó estébe fordult. L. lánya, mikor Totiék szép házába meghívták ott alvásra, este tízkor telefonáltatott Toti anyjával, és sírva mondta, hogy mégis inkább hazajönne. Hiába a kérdezősködés, faggatás, nem tudta elmondani, miért, csak azt, hogy a Toti furcsa, és hogy nem akar ott aludni. El is hozták. De aztán jött hozzájuk Toti játszani.

Minden lassan derült ki. Nem lehetett elhinni, hogy igaz.

Kőkemény olvasmány L. posztja, aki megunta a félelmet, és a blogjában sorban megír mindent, amitől fél. Például annak a szegény kislánynak az emlékét, akivel egy óvódába járt az ő lánya. És akivel elkezdtek összebarátkozni, ám az anya egyre több furcsa jelet tapasztalt.

Toti egy délután meztelenre vetkőzött a meghökkent L.-ék előtt. Máskor bunkert építettek a nappali sarkában a kislányok, Toti ledobva virágos H&M ruháit befeküdt a kuckóba, mindenkit odahívva, mutatva, mit tud, maszturbált. A szőke copfos Toti nem kért kuglófot, viszont részletesen elmesélt egy fellációt. Toti senkit nem bántott, de barbis játék közben ütötte magát.

Advertisement

A poszt azért fontos, mert érzékletesen írja le, milyen jelekből következtethetünk arra, hogy a környezetünkben szexuális bűnöző kínoz gyereket, illetve szinte szépirodalmi tömörséggel festi le, a dolgokat sejtő környezet hogyan hallgatja el az egészet, lustaságból, zavarodottságból, de ebben az esetben leginkább félelemből. L. maga sem tett feljelentést, de sokkal tovább jutott sokaknál: elment az óvónőhöz, sőt a kislány anyjához is, rákérdezett a dolgokra, és sok mindent megtudott. De ez sem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljon a körülményekkel, vagyis a kisvárosban nagykutyának számító apával és nagyapával, és megtegye a bejelentést.

Ha egyvalaki, aki hasonló helyzetben van, összeszedi magát, és akcióba lép, miután ezt elolvasta, már megérte kiposztolnom.

Share This Story

Get our newsletter