Illustration for article titled Ezért tortúra a repülés

Hol vannak már a régi szép idők, amikor a repülés még tényleg élmény volt, és nem egy sokórás kínszenvedés egy bádogdobozban más, néha egészen elképesztően pofátlan emberi lények társaságában.

Advertisement

A Passenger Shaming nevű Instagram-fiók épp ezekről a furcsa utastársakról posztol képeket. És furcsát itt értsétek úgy, hogy gyakran undorító. Képzeljük el azt a szituációt, amikor így ketten együtt repülünk valahova, és egyszer csak megjelenik egy pár – rossz esetben igen büdös – láb kettőnk között, mert a mögöttünk ülőnek épp úgy kényelmes. Vagy ha mellettünk lévő ülésben épp hevesen szereti egymást két ember.

Advertisement

Megértem, hogy a repülés egy hosszú, kényelmetlen és unalmas dolog – utálom én is –, de ne tegyük már még nehezebbé az egészet mások számára, azzal, hogy bunkó módon viselkedünk!

Advertisement
Advertisement

Nekem szerencsére még nem volt részem hasonlón durva kellemetlenségekben, de két kirívó esetre azért emlékszem. Egyszer sikerült beülnöm egy nagyon büdös ember mögé, egyszer pedig hét órán át évezhettem egy nagy csoport anyuka és gyermekeik társaságát.

Advertisement

via BuzzFeed

Share This Story

Get our newsletter