Ma kezdődik az izgalmas fiatal magyar előadók fesztiválja, a Rakéta Fesztivál. Lesznek olcsó napok és ingyenes napok, meg rengeteg olyan zenekar, akiket még nem ismersz.

Ma este irány az A38, majd holnap este irány az A38, majd holnapután este is irány az A38, majd ugyanez vasárnapig. A Rakéta Fesztiválnál menőbb fesztivál nem létezik, pedig nagyon menő fesztiválok léteznek. Tavaly rendezték meg először, nagyon jó volt, nem is csoda, hogy idén itt a folytatás. 2012-ben nagyon Jelenések könyve volt a buli:

Idén fellép például a Comet-gömbös Bermuda, amire biztos megyek a barátaimmal, de biztos vagyok benne, hogy belehallgatunk majd a The Somersault Boy előadásába is. Az éjszaka végén pedig a What's My Again DJ-k zenéire ropjuk majd, ebben egészen biztos vagyok. Program:

Advertisement

A fellépők számaiból készült válogatás itt hallgatható meg, az eseményhez itt lehet csatlakozni illetve információkat szerezni, ha pedig tetszett a dolog, akkor ide szokás kattintani. Na meg, saját táskái is vannak a fesztiválnak. Nem. Hisszük. El.

[fotók: Podobni Mihály]