- A Huffington Post tud√≥s√≠t√≥ja ott volt az AVN d√≠j√°tad√≥n, vagy ha egyszerŇĪbben akarjuk h√≠vni, a porn√≥-Oscaron, a d√≠jakat is √≠rt√°k, de sokkal jobbak a riporter telefonos v√∂r√∂sszŇĎnyeges fot√≥i.

- A bolg√°r t√∂r√∂k kisebbs√©g p√°rtj√°nak vezetŇĎje, Ahmed Dogan besz√©det tartott Sz√≥fi√°ban, amikor egy fegyveres f√©rfi fell√©pett hozz√° √©s fejbe akarta lŇĎni. A fegyver azonban nem s√ľlt el, a szekusok meg letepert√©k azonnal a f√©rfit. A CNN-n√©l vide√≥ is van.

-¬†5 ember s√©r√ľlt meg h√°rom k√ľl√∂nb√∂zŇĎ amerikai v√°rosban tartott fegyveres gy√ľlekezeten, vagy hogy is h√≠vj√°k magyarul a fegyvertart√°s mellett kardoskod√≥ gun rally-ket. Ugye ŇĎk az√©rt mentek utc√°ra, mert Obama l√©p√©seket tervez a fegyvertart√°s szigor√≠t√°s√°√©rt a k√∂zelm√ļlt t√∂megm√©sz√°rl√°sai miatt.

- Egy leicestershire-i gal√©ria az eBay oldal√°n elkezdett David Hockney, Peter Blake k√©peket √°rulni, valamint eredeti Freud-karcokat, azt√°n kider√ľlt, hogy csak egy 1991-es katal√≥gusb√≥l t√©pt√©k ki a k√©peket, azt√°n bekeretezt√©k ŇĎket.

Advertisement

- Elindult v√©gre a Mega, Kim DotCom √ļj f√°jlcser√©lŇĎ oldala, nekem egyelŇĎre m√©g nem siker√ľlt √ļj accountot l√©trehoznom.