Ez volt minden idők legrövidebb modellkarrierje?

Illustration for article titled Ez volt minden idők legrövidebb modellkarrierje?

A fotogén Axelle Despiegelaere-t a vébén készült képekről szúrták ki, ő lett a L'Oreal arca, ám egy szerencsétlen vadászfotó miatt három nappal később már fel is mondták a szerződését.

Advertisement

A tizenhét éves belga lányról készült lelátói fotók bejárták a világot az elmúlt hetekben, a L'Oreal július 8-án büszkén jelentette be, hogy Axelle lesz a cég új arca, a lány pedig hivatalos Facebook-oldalt is indított, amely azonban mostanra eltűnt.

Az ok egy kép, melyet a lány maga tett ki a Facebookjára az amerikai-belga meccs napján, és ezen egy halott oryxszal (avagy nyársas antiloppal látható) pózol puskával a kezében, a kép felirata pedig így szólt: "A vadászat nem élet-halál kérdése, sokkal fontosabb annál... Ez kb. egyéves kép... Ma kész vagyok levadászni az amerikaiakat, haha."

Advertisement

Szegény Axelle-hez nem jutott el, hogy vadászni, pláne lelőtt állatokkal pózolni manapság nem igazán menő, a L'Oreal pedig külön súlyt fektet az állatbarát cég image-ére, úgyhogy fel is bontotta a szerződését (egész pontosan annyit mondott, hogy a lány csak egy videót forgatott nekik). Utóbbi még próbálta menteni a helyzetet, hogy az a kép csak vicc, de hiába.

Advertisement

Fotó: Getty Images/Stu Forster

Share This Story

Get our newsletter