Georg Gänswein vatikáni érsek - akit egyébként Gorgeous George néven is emlegetnek - került az olasz Vanity Fair címlapjára. Az újság szerint ő a Szent Péter-bazilika George Clooney-ja. Gänswein egyébként XVI. Benedek személyi asszisztense és csak most januárban lett belőle érsek.

- Újranyitották a mozit Aurorában, ahol tavaly júliusban James Holmes a Sötét lovag: Felemelkedés vetítése közben megölt 12 és megsebesített 70 embert. A megnyitón beszédet mondott John Hickenlooper kormányzó is, a képen pedig a helyi rendőrfőnök, Daniel J. Oates látható.

Advertisement


- Többszáz mérföldre egymástól jelentek meg brit birkákon ugyanazok a fura smiley-k, egyesek szerint ezek az új évszázad gabonakörei, mások szerint meg csak jó reklám az Alton Towers vidámpark-hálózatnak.

- Hillary Clinton megerősítette, amerikai katonák szállító szerepet fognak ellátni Maliban, ahol éppen egymást gyepálják az iszlamista és francia erők.

- Ronaiah Tuiasosopo, az ember, aki valószínűleg Manti Te'o kamu barátnőjét kitalálta, az Us Weekly szerint jelentkezett a Voice című amerikai tehetségkutatóba, de nem győzte meg a zsűrit. Viszont az akkori jelentkezésnél is kitalált valami egyértelmű hazugságot arról, hogy ő az unokatestvéreivel egy keresztény bandát alapítottak, de Nevadában volt egy súlyos balesetük, amit csodával határos módon mindegyikük túlélt.

- Becky Adams, korábbi madám azt tervezi, hogy nyit Angliában egy ingyenes kuplerájt a fogyatékkal élőknek. Jelenleg egy olyan szolgáltatást vezet, ami fogyatékosokat köt össze prostituáltakként dolgozó hölgyekkel, akármit is jelentsen ez.

- Az amerikai Guardian aknakereső hajó fennakadt a Tubbataha korallzátonyon a Sulu-tengeren a Fülöp-szigeteknél. Jelenleg azon dolgoznak a szakemberek, hogy kitalálják, melyik a legegyszerűbb módja a hajó kiürítésének.

- Lement Lance Armstrong Oprah-interjújának első fele, a Sport Géza elég alaposan kivesézte.

Advertisement


- Ehhez lazán kapcsolódik, hogy megvan, 2014-ben merre fog menni a Tour De France. Angliában.

- Egy pennsylvaniai kertrendező elindította a fordított Homárt, ahol cégek, akár névvel, akár névtelenül tehetnek fel információkat azokról a kliensekről, akik szemetek voltak velük. Az oldal neve NastyClient és tényleg megy, viszont regisztrálni kell, egy év 16 dollár.