- Di√≥h√©jban a Lance Armstrong-interj√ļ m√°sodik fele: a volt feles√©ge is tudta, hogy doppingol; szerinte meg√©rdemli, hogy folytathassa a versenyt; szerinte beteg volt az az ember, aki 2005-ben azt √°ll√≠totta, hogy doppingolt (saj√°t mag√°r√≥l van sz√≥); √©s egy picit bep√°r√°sodott a szeme is.

- Julia Timosenk√≥ra lassan r√° fognak ejteni egy tizen√∂t tonn√°s s√ļlyt is, csak hogy elt√ľntess√©k a f√∂ld sz√≠n√©rŇĎl, most az der√ľlt ki, hogy a jelenleg k√≥rh√°zban √°polt, de h√©t √©ves b√∂rt√∂nb√ľntet√©s√©t t√∂ltŇĎ ex-minisztereln√∂k 16 √©vvel ezelŇĎtt meg√∂lette egy √ľzleti riv√°lis√°t. A v√°d szerint egy m√°sik volt minisztereln√∂kkel, Pavlo Lazarenk√≥val sz√∂vetkezett 1996-ban, hogy kiny√≠rj√°k Jevhen Scserban √ľzletembert. Ezzel m√°r m√°rciusban is megv√°dolt√°k Timosenk√≥t,¬†de most m√°r gyan√ļs√≠tott is lett.

Advertisement

- San Diego felett¬†kizuhant¬†egy v√∂d√∂r egy amerikai katonai rep√ľlŇĎbŇĎl, ez legyen a legnagyobb baj!

- A BBC azt tervezte, hogy az √©p√ľlet√©nek egyik sz√°rny√°t John Peel ut√°n fogja elnevezni, de¬†visszakoznak¬†, mert nyilv√°noss√°gra ker√ľlt, hogy 30 √©ves kor√°ban Peel rendszeresen kufircolt egy 15 √©ves l√°nnyal, akit teherbe is ejtett. De a ma 59 √©ves h√∂lgy nem szeretn√©, ha emiatt t√°ncolna vissza a m√©diat√°rsas√°g, szerinte csak k√∂z√∂sen kihaszn√°lt√°k egym√°st, √©s a DJ egy√°ltal√°n nem volt olyan, mint Jimmy Savile. Egy√©bk√©nt az sem biztos, hogy Peel az apa, mert a l√°ny akkor m√©g k√©t m√°sik f√©rfival is j√°rt.