Megmenek√ľltek a Hudson-√∂b√∂l jeg√©ben csapd√°ba esett gyilkos b√°ln√°k!

Egy 16 √©ves di√°k k√©sve jelent meg a kaliforniai k√∂z√©piskol√°ban, majd elkezdett l√∂v√∂ld√∂zni a s√∂r√©tes pusk√°j√°val. Egy di√°kot sebes√≠tett meg, aki √©letvesz√©lyes √°llapotban fekszik a k√≥rh√°zban, a tan√°rnak siker√ľlt lebesz√©lnie arr√≥l, hogy v√©rengz√©st rendezzen, √≠rja a Telegraph. A helyi serrif k√©sŇĎbb azt mondta, hogy a folyamatos szek√°l√°s miatt cselekedett √≠gy a di√°k √©s konkr√©t √∂tletei voltak arr√≥l, hogy kiket akart lelŇĎni. Az iskol√°ban egy√©bk√©nt dolgozik fegyveres rendŇĎr, de a h√≥helyzet miatt aznap nem ment dolgozni.

Kate Middleton 31. sz√ľlet√©snapj√°t Vilmos herceggel √©s a Cirque Du Soleil-jel t√∂lt√∂tte, l√°sd k√©p √©s US Weekly.

Obama j√∂vŇĎ heti beiktat√°si cerem√≥ni√°j√°ra a kongresszus hivatalai ingyen osztogatnak jegyet, a Time viszont azt √≠rja, hogy rafk√≥s √ľz√©rek 300, 400, sŇĎt, a p√≥diumhoz k√∂zeli helyeken 7500 doll√°r√©rt √°rulj√°k ŇĎket. A dolog nem illeg√°lis, egyszerŇĪen csak nem sz√©p, sŇĎt, feltehetŇĎleg csal√°s is.

Advertisement

A Scotland Yard egy√°ltal√°n nem fogja elsum√°kolni a Jimmy Savile-√ľgyet, nemsok√°ra k√∂zz√© teszik a jelent√©st, amiben a m√°r elhunyt angol t√©v√©s mŇĪsorvezetŇĎ mocskos √ľgyeirŇĎl besz√°molnak. Nyilv√°noss√°gra fogj√°k hozni azt a 2009-es rendŇĎrs√©gi jelent√©st, ami nem engedte, hogy Savile-t megv√°dolj√°k miut√°n Surrey √©s Sussex hat√≥s√°gai is vizsg√°l√≥dtak ut√°na.