A világ Návai Anikói megköszönték a stárok fáradhatatlan munkáját az Aranyglóbuszokkal tegnap éjjel, a nyertesek teljes listája itt elolvasható. Magyarország Návai Anikója sajnos csak ezt a képet tette ki az egész ceremóniáról.

Gerard Depardieu √ļgy √©rzi, hogy most m√°r minden orosz politikai √ľgyben autorit√°s, egy interj√ļban olyan megjegyz√©seket tett az orsz√°g ellenz√©k√©rŇĎl, hogy "nincsen programjuk, nincsen semmij√ľk", meg hogy "a t√∂meg ostoba, az egy√©n gy√∂ny√∂rŇĪ", meg hogy olyan okos emberek is vannak ott, mint Kaszparov, de ez a tulajdons√°g "j√≥ a sakkhoz, m√°shoz nem nagyon". B√≥nuszk√©nt egy titokban felvett vide√≥n m√©g a Pussy Riotnak is besz√≥lt.

Advertisement

A Destiny's Child ut√°n Justin Timberlake is √ļj sz√°mmal jelentkezett, amiben vend√©gszerepel Jay-Z, az √ľtemet meg Timbaland biztos√≠totta hozz√°. Forever 2006?

A Daily Mail megtal√°lt egy 58 √©ves angol asszonyt, aki elv√©gezte az Oxford k√≠nai szak√°t, majd elment az erdŇĎ k√∂zep√©be egy agyagkunyh√≥ba lakni. T√©nyleg olyan, mintha kinevezte volna mag√°t hobbitnak.¬†

Advertisement

Cs√ľt√∂rt√∂k√∂n jelenik meg Lawrence Wright szcientol√≥gia-leleplezŇϬ†Going Clear: Scientology, Hollywood, and the Prison of Belief k√∂nyve, amibŇĎl biztos egy csom√≥ szaftos r√©szlet ki fog der√ľlni. A k√∂nyv fŇĎleg L. Ron Hubbard √∂r√∂ks√©g√©vel √©s a tulajdonk√©ppen hely√©re l√©pŇĎ David Miscavige-rŇĎl sz√≥l, Wright legal√°bb 400, jelenlegi vagy m√°r kiugrott szcientol√≥gust k√©rdezett meg a dologr√≥l, rem√©lj√ľk nem l√∂vik le/v√°dolj√°k nekrof√≠li√°val napokon bel√ľl.