Goly√≥√°ll√≥ test? Emberfeletti erŇĎ? L√©zerszemek? Telekin√©zis, pirokin√©zis, ferrokin√©zis? Ugyan m√°r, kinek kellen√©nek ezek, amikor az ember sarki f√©nnyel bor√≠thatn√° be az √©gboltot?

A dolgot sajnos nem √©n tal√°ltam ki, hanem a sz√©p rem√©nyŇĪ, de hamar elsil√°nyult HŇĎs√∂k c√≠mŇĪ sorozat 13 r√©szes folytat√°s√°nak √ļj elŇĎzetes√©ben bukkant fel.

Nekem k√ľl√∂n√∂sen nagy m√°ni√°m az aurora borealis, de ki ne akarn√° a vil√°g legszebb term√©szeti t√ľnem√©ny√©t puszt√°n az akaratereje seg√≠t√©s√©g√©vel megid√©zni? Gondoljatok bele a lehetŇĎs√©gek sz√©les t√°rh√°z√°ba. Kezdve onnan, hogy egy randin egybŇĎl megteremthetj√ľk a megfelelŇĎ hangulatot (tŇĪzij√°t√©k cs√≥kol√≥z√°s k√∂zben? hagyjuk m√°r!), od√°ig, hogy apokalipszisba tasz√≠thatjuk a bolyg√≥t. Hiszen az √©szaki f√©nyt is napviharok okozz√°k, amelyek ‚Äď ha kellŇĎ erejŇĪek ‚Äď sim√°n kiny√≠rhatj√°k a F√∂ld elektromos berendez√©seit. √Čs akkor k√©sz a baj.

Disclaimer: ha az aurorakin√©zis √©s a rep√ľl√©s, a teleport√°ci√≥ vagy a szupersebess√©g k√∂z√∂tt k√©ne v√°lasztanom, nem biztos, hogy egy√©rtelmŇĪ lenne a d√∂nt√©s.

Advertisement

Na és ti milyen szuperképességekre vágytok a leginkább?

via Laughing Squid