This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ez lehet a televíziózás leghíresebb mondata

Illustration for article titled Ez lehet a televíziózás leghíresebb mondata

We have an idiot on the programme today. Élő adásban idiótázta le a vendégét a BBC visszafogott műsorvezetője. Mondjuk nem akárki volt a vendég: Alex Jones, Amerika híres trollja, az összeesküvéselmélet-pápa, infowars.com-alapító rádiósztár.

Advertisement

Maga a legszörnyűbb alak, akit valaha meginterjúvoltam - fordult el Andrew Neil, a Sunday Politics műsorvezetóje vendégétől, az akkor már hosszú másodpercek óta magából kikelve üvöltő Alex Jonestól, megköszönte a másik vendégnek, David Aaronovits újságírónak, aztán a kamerába fordulva azt mondta: We have an idiot on the programme today. Aztán a mutatóujjával a halántéka előtt körözve el is játszotta a mondat értelmét angolul nem tudók számára is. Miközben Jones hörögve ordított a háttérben.

Advertisement

Nem hiszem, hogy sok viccesebb mozdulat és pillanat fordult volna elő a világ televíziózásában. Bárkitól az lett volna, de egy brit humoros sorozatból leigazolt idős, nagyon angol úrtól még százszor hatásosabb volt az egész.

Bár a csodálatos finálé szempontjából mindegy, Jonest és Aaronovitsot a Bilderberg csoport Watfordban tartott gyűléséról kérdezgette volna Neil, ha Jones nem kezd tombolni és fejhangon üvöltözve nem ragadja el a szót mindenkitól. A Bilderberg csoport egy politikusokból, arisztokratákból és nagyvállalati vezetőkból álló laza csoport, amelyik az ötvenes évek eleje óta tart megbeszéléseket a világ folyásáról, ls ami az összeesküvéselmélet-mániákusok egyik nagy kedvence, világkormánynak és hasonlóknak tartják.

Advertisement

Neil az adás után kitwittelte, hogy Jones csak játszott, mert abban a pillanatban, ahogy látta, hogy a kamerák már nem veszik a jelenetet, abbahagyta az ordibálást.

Aki a nagy kiabálásban nem értene minden szót a végén, annak a Guardian szépen leírta, pontosan mi hangzott el. Bár a nagyjelenet a végén van, érdemes végignézni az egész videót, úgy az igazi, ahogy nő a feszültség.

Share This Story

Get our newsletter