Szégyellem magamat, hogy idén csak a selejthalmot növesztettem. Aki jobb, az jobb, és Bartus a legjobb. Férfihiszti és kanridikül-csapkodás, ahogy még sohasem láttad.

Kedves Olvasóink,

elnézésüket kérem, de erre az évre elköszönök. Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem. Felőrli a napjaimat, megeszi az életemet ez a website, képtelen vagyok bármi fontosat és értelmeset csinálni mellette. Ez nem egy embernek való munka. Elegem van, hogy spamek törölgetésével telik a napom és nácik moderálásával telik az életem.

Advertisement

így kezdi az Év Kiborulós Cikkét az Amerikai Népszava hisztérikája, a Fidesz-nácizás Paganinije, a fasisztakiszagolás Frakkja. Álomírás, amiben Bartus végre kimondja, ami itt kaparászik bennem is, és minden újságíróban:

Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem. Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve.

Aki ilyet tud írni, az mindent tud, amit betűkkel művelni lehet. Földig hajtom magukat polgári politikusnak álcázó fideszes nácik bőréből varrott süvegemet!