This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Ez itt Bartus László és a magyar sajtó idei legjobb cikke

Illustration for article titled ​Ez itt Bartus László és a magyar sajtó idei legjobb cikke

Szégyellem magamat, hogy idén csak a selejthalmot növesztettem. Aki jobb, az jobb, és Bartus a legjobb. Férfihiszti és kanridikül-csapkodás, ahogy még sohasem láttad.

Kedves Olvasóink,

elnézésüket kérem, de erre az évre elköszönök. Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem. Felőrli a napjaimat, megeszi az életemet ez a website, képtelen vagyok bármi fontosat és értelmeset csinálni mellette. Ez nem egy embernek való munka. Elegem van, hogy spamek törölgetésével telik a napom és nácik moderálásával telik az életem.

Advertisement

így kezdi az Év Kiborulós Cikkét az Amerikai Népszava hisztérikája, a Fidesz-nácizás Paganinije, a fasisztakiszagolás Frakkja. Álomírás, amiben Bartus végre kimondja, ami itt kaparászik bennem is, és minden újságíróban:

Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem. Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve.

Advertisement

Aki ilyet tud írni, az mindent tud, amit betűkkel művelni lehet. Földig hajtom magukat polgári politikusnak álcázó fideszes nácik bőréből varrott süvegemet!

Share This Story

Get our newsletter