Aki azon szokott sir√°nkozni, hogy mostan√°ban semmi j√≥ csihipuhi nincs a mozikban, az nem l√°tta a Raidet. Aki meg l√°tta, az √ļgy v√°rja a folytat√°s√°t mint egy isteni jelet. Itt a m√°sodik r√©sz elŇĎzetese.

A Raid elsŇĎ r√©sze Rajta√ľt√©s c√≠mmel ment itthon is a mozikban, √©s b√°r egy√°ltal√°n nincsen semmi k√∂ze semmihez, √©n t√∂k b√ľszke vagyok magamra, hogy r√°ker√ľlt az egyik d√≠cs√©rŇĎ id√©zetem a DVD-bor√≠t√≥j√°ra. Mondjuk n√©v n√©lk√ľl, de aki megn√©zi a bor√≠t√≥t, meg megn√©zi ennek a posztnak a c√≠m√©t, az majd √∂sszek√∂ti a pontokat mag√°t√≥l is.

A Raid sztorija annyira volt bonyolult mint egy fa√©k, egy rendŇĎrosztag megrohamozott egy toronyh√°zat, aminek a kiskir√°lya, egy szadista gengszter a behatol√°s ut√°n azonnal lez√°rta a bej√°ratait √©s v√©rd√≠jat tŇĪz√∂tt ki a rendŇĎr√∂k fej√©re. Az a t√≠pus√ļ film volt, amiben csontok t√∂rnek meg erek nyisszannak tŇĪz-, √©s k√∂zelharcban, de m√©gis eml√©keztet az eg√©sz ink√°bb egy t√°ncelŇĎad√°sra, mint egy brut√°lis vereked√©sre. Legal√°bbis √©n megmutattam anyuk√°mnak √©s neki nagyon tetszett a film, ŇĎ meg szokott j√©gt√°ncot is n√©zni. P√©ld√°ul ilyen dolgok vannak benne:

EgyelŇĎre nem tudni, hogy a Raid 2: Berandal mikor ker√ľl magyar moziba.

via Geekz

Advertisement