Elszabadult a kamp√°ny. Szily szippant √©s k√°bultan omlik √∂ssze a nagy l√∂ket illeg√°lis szertŇĎl, amit a Belv√°rosban v√°s√°rolt.

Ez ma a magyar drogosok fekete napja. ElŇĎbb a Fidesz szombathelyi alpolg√°rmester√©rŇĎl tett ki √°ll√≠t√≥lag bizony√≠t√≥ erejŇĪ k√°bszeres felv√©telt az MSZP, most pedig r√≥lam a Cink.

Ha m√°r lelepleztek, ink√°bb elmes√©lem, hogy a felv√©telen √©ppen azt √ľnneplem, hogy itt a Belv√°rosban siker√ľlt tal√°lnom egy olyan boltot, ahol a Magyarorsz√°gon betiltott taurint is tartalmaz√≥ energiaitalt √°rulnak. R√°ad√°sul extra nagy, 800 milligrammos adagban van benne taurin. √Čs hogy igaz√°n t√ľnd√©rmes√©v√© v√°ljon a sztori, mindezt 99 forint√©rt, a cucc r√°ad√°sul t√∂r√∂k √©s Bang Out a neve. Olyan mŇĪsz√≠vrohamom van pillanatnyilag, mintha havazna a szob√°ban. (A drogos olvas√≥k nyilv√°n √©rtett√©k a tr√©f√°s k√°b√≥s utal√°st.)

Mivel a Bang Out √≠zre is elmegy, hiszen klasszikus Red Bull-kl√≥nr√≥l van sz√≥, amiben ink√°bb domin√°l a brut√°lis savany√ļs√°g, mint a h√°nytat√≥, potpourris-illatos vonal, hazafel√© val√≥sz√≠nŇĪleg veszek 100 dobozzal.

Advertisement

Erre varrjon gombot a Pintér Sándor-Mesterházy Attila házaspár!