This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ez az a nap, amikor minden évben azt hiszem, hogy időutazó lettem

Illustration for article titled Ez az a nap, amikor minden évben azt hiszem, hogy időutazó lettem

Szeptember 11-én tényleg mindenki elmondja minden évben, hogy épp hol volt a World Trade Center ledöntésekor, vagy én emlékszem rosszul?

Advertisement

Ha megnyitom a Facebookot vagy a Tumblrt ezen a napon, minden évben olyan érzés, mintha Phil Connors lennék az Idétlen időkigből (igen, borzalmas a magyar cím), vagy legalábbis megbolondultam volna (már négy éve is így volt). Tényleg minden évben leírjátok, hogy hol voltatok 2001-ben ezen a napon, vagy vetésforgórendszerben mindig más írja le? Vagy keverem az őszödi beszéd kikerülésének a napjával?

Amúgy nyilván kitaláltátok már, hogy az egész poszt arra megy ki, hogy megírhassam az én szeptember 11-ei történetemet: hát ültem az akkori munkahelyemen, a Főpolgármesteri Hivatalban, néztem az Indexet, és nagyon csodálkoztam. Volt egy idősebb férfikollégám, aki azt mondta, hogy ebből még nagy baj lehet. Ennyire emlékszem, őrült nagy sztori, nem is értem, hogy bírtam ennyi évig magamban tartani.

Advertisement

Fotó: AP Photo/Diane Bondareff, File

Share This Story

Get our newsletter