This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Ez a reklám olyan jó, hogy nem is létezhet

Nevettél már ma? Torghelle Sanyi elképesztő színészi képességeket csillogtat, ő McGywer, James Bond és Eric Cantona egyben. Simán lejátssza Horti Gábort, tudod, ő az a totál értelmetlenségeket ordibáló focikommentátor. Akkor médiasztár születhet, mint ide Berki bal heréje.

Advertisement

Torghelle Sanyi szeretetreméltó egyénisége, összetéveszthetetlen külseje és a pályán mutatott, a szó legjobb értelmében vett köcsögösködése - ami meglepő gólokkal párosul - annak ellenére löködik hősünket a médiasztárság felé, hogy egy futballistáról van szó. De nézd csak meg ezt a reklámot és megérted, hogy miért lesz mindenkinek sokkal jobb, amikor nemsokára Csodasanyi uralja a médiát, a bulvár hetilapoktól a kiszivárgott szexvideókon át a játékfilmekig. A bombaszakértős epizód után semmi sem lehetetlen!!! Ha Sanyi nem cseszi el, egy Eric Cantona- vagy Vinnie Jones-karrier simán kinéz neki.

Advertisement

(via suntm)

Share This Story

Get our newsletter