Kijött a magyar közönségfilmes Goda Krisztina új művének elég hosszú trailere, és nekem három előkép is eszembe jutott róla, a francia Gyűlölet, illetve az Amerikai História X és a Harcosok klubja, ebből az első legalább tényleg jó volt. A Veszettek nem lesz jó.

Advertisement

Oké, ez így túl sommás meg kinyilatkoztatós, maradjunk annyiban, hogy a trailer nem tetszik, rossz szövegeket mondanak benne rosszul. Ettől persze még bármi kisülhet belőle.

A YT-n ez az ismertető van hozzá:

A film két vidéki fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen. A sikeres alkotópáros – Divinyi Réka és Goda Krisztina –, akiknek nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem vagy a Kaméleon, ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényét használta alapul. A főszerepben – a mozivásznon először megmutatkozó ifj. Vidnyánszky Attila mellett – Klem Viktort és Fenyő Ivánt, további szerepekben többek között Györgyi Annát, Molnár Piroskát, Nyári Oszkárt, Törőcsik Franciskát, Bán Bálintot, Béli Ádámot és Fritz Attilát is láthatjuk majd.

Share This Story

Get our newsletter