Ez a mi városunk, és ha senki nem védi meg a mocsoktól, mi megvédjük

Kijött a magyar közönségfilmes Goda Krisztina új művének elég hosszú trailere, és nekem három előkép is eszembe jutott róla, a francia Gyűlölet, illetve az Amerikai História X és a Harcosok klubja, ebből az első legalább tényleg jó volt. A Veszettek nem lesz jó.

Oké, ez így túl sommás meg kinyilatkoztatós, maradjunk annyiban, hogy a trailer nem tetszik, rossz szövegeket mondanak benne rosszul. Ettől persze még bármi kisülhet belőle.

Advertisement

A YT-n ez az ismertető van hozzá:

A film két vidéki fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen. A sikeres alkotópáros – Divinyi Réka és Goda Krisztina –, akiknek nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem vagy a Kaméleon, ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényét használta alapul. A főszerepben – a mozivásznon először megmutatkozó ifj. Vidnyánszky Attila mellett – Klem Viktort és Fenyő Ivánt, további szerepekben többek között Györgyi Annát, Molnár Piroskát, Nyári Oszkárt, Törőcsik Franciskát, Bán Bálintot, Béli Ádámot és Fritz Attilát is láthatjuk majd.

Share This Story