A k√©pen egy√©bk√©nt egy Pingvinnek h√≠vott, h√°zias√≠tott szel√≠d√≠tett szarka l√°that√≥, aki seg√≠t a kisfi√ļnak fogat mosni.

Penguin ugyanis m√°r m√°sodik √©ve lakik az ausztr√°l Bloom csal√°dn√°l, akik p√°r hetes kor√°ban fogadt√°k be, √©s nevelt√©k fel. A szarka az√≥ta nemcsak, hogy n√°luk lakik, de a csal√°d minden tev√©kenys√©g√©ben r√©szt vesz: egy√ľtt hever√©szik vel√ľk az √°gyban, eszik az √©tkezŇĎasztalr√≥l, sŇĎt!

Annyira im√°dja a fogkr√©met, hogy fogmos√°s k√∂zben hajlamos bedugni a csŇĎr√©t az √©pp fogat mos√≥ gyerekek sz√°j√°ba ‚Äď na ez az a pont, ahol az√©rt √©n tal√°n meg√°lljt parancsoln√©k Penguinnek, legyen b√°rmilyen √©des is.

Penguinnek k√ľl√∂n instragramja is van, el√©g j√≥ k√©pekkel, sz√≥val aki gondolkodik, hogy egy ilyen ravasz √©s okos, de pimasz madarat szeretne h√°zi√°llatnak, az n√©zze meg.

Advertisement

√Čn m√©g nem tudok d√∂nteni a szarka √©s a varj√ļ k√∂z√∂tt: ut√≥bbir√≥l is volt ugyan√ļgy cikk n√©h√°ny napja a Daily Mailen, amiben egy nekik √©telt hagy√≥ kisl√°nynak vittek aj√°nd√©kokat. √Čs a varjak m√©g a szark√°kn√°l is okosabbak, azt mondj√°k.

(via Daily Mail)