Vége az A dalnak, szombat este eldőlt, hogy Kállay Saunders András megy az Eurovíziós Dalfesztivál nevű összeurópai giccsbuliba.

Az az igazság, hogy én egy percet sem láttam a műsorból - a döntőkor például Wooden Shjips-koncerten voltam, nagyon klassz volt, bánhatjátok, hogy kihagytátok -, úgyhogy nyilván nem okoskodnék arról, ki milyen teljesítményt nyújtott a színpadon vagy a zsűriben. A győztes számot viszont meghallgattam kétszer, és az jut eszembe róla, hogy tisztára úgy kezdődik, mint a Skyfall. A Skyfall amúgy szuper, remélem, ti is így gondoljátok.

Advertisement

A quartos srácok, akik sokkal okosabbak, mint én - popzenében mindenképp! -, ezt írták még az elődöntők alkalmából: "Kállay Saunders András kimondottan a korszellemet képviseli ezzel a dalával, hiszen mind az R&B-sen nyávogó énekhang, mind a drum & bassesen felpörgő refrén alkalmas arra, hogy 2014-ben kiálljon vele az ember a világ elé. Persze még jobb lenne, ha erőteljesebben szólalna meg: ugyanebből a dalból egy átlagos londoni producer mennyivel többet kihozhatna!"

Náluk 3/5-öt mutatott az Eurovízió-méter, ha engem kérdeztek, fogalmam sincs, tőlem ugyanúgy beférhet az első ötbe, mint az utolsó hatba. Szerintetek?

Share This Story

Get our newsletter