Ennél szélsőségesebb Fidesz-ellenességet én még életemben nem láttam. Az Amerikai Népszava új mértékegységet állított fel az ostobaságban.

Illustration for article titled Extrém kultúrharc: Kétségbe vonják, hogy Fellegi Tamás zsidó lenne, mert fideszes
Advertisement

Engem perelt már be Vásárhelyi Mária, állapodtam meg peren kívül Bolgár Györggyel, de ilyen elvakult hülyeséget még sosem láttam, mint Lázár György cikke az Amerikai Népszaván. A cikk arról szólt, hogy Fellegi Tamás exminiszter nyilván hazudott, amikor a februári amerikai kongresszusi meghallgatásán azt mondta, hogy zsidó. Hiszen egy szemét fideszes, a fideszesek gonosz ördögök, akik mindig hazudnak, tehát Fellegi behazudta, hogy zsidó. Ugye, hogy nekem se hiszed el, hogy ilyen létezik? Pedig tényleg, ha perverz vagy, itt meg is nézheted a teljes cikket. Ha nem vagy perverz, talán elég ez a remek részlet:

Dehát mitől is „zsidó” Fellegi Tamás? Már megbocsássanak az indiszkrét kérdésért… Körül van metélve? Melyik zsinagógában gyakorolja hitét? Ki a rabbija? És hogyan neveli gyerekeit a zsidó hitre?

Utánanéztem a dolognak. Egy 1982-es magyar rendőrségi jelentés szerint Fellegi “kikeresztelkedett családban nőtt fel”. Hmm.., ha kikeresztelkedett, akkor hogyan lehet „zsidó”? Egy másik hivatkozás szerint Dávid csillagot láttak a nyakában. Aha! Szóval a szemfüles milliárdos, egy dávidcsillagos láncot biggyesztett a nyakába, és az már elegendő ahhoz, hogy az amerikai kongresszusban zsidóként regéljen arról, hogy a Fidesz az antiszemitizmus elleni harc zászlóvivője.

Share This Story

Get our newsletter