Viszont megvehetn√©m apr√≥p√©nz√©rt. √Āprilisban √°rverezik el egy csom√≥ m√°sik hollywoodi relikvi√°val, kell√©kkel, ruh√°val √©s egy√©b haszontalan t√°rggyal egy√ľtt.

A bŇĎ ezert√©teles Hollywood Legends aukci√≥ban lehet venni p√©ld√°ul annyi Greta Garbo-relikvi√°t, mintha egyenesen a sz√≠n√©sznŇĎ gardr√≥bj√°t r√°moln√°nk ki, van olyan √∂ngy√ļjt√≥, amit maga Humphrey Bogart haszn√°lt, azt√°n m√©g ott a Gener√°lis c√≠mŇĪ Buster Keaton-film eredeti forgat√≥k√∂nyve is.

De egyik sem olyan j√≥, mint ez az √©letnagys√°g√ļ Hasselhoff-szobor, amit a Spongyabob-filmben haszn√°ltak egyszer, gondolom meg az√≥ta egy rakt√°rban √°llt √©s √°llta, ahogy a rakt√°ros √©s az √∂sszes haverja k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kih√≠v√≥ p√≥zokban fot√≥zkodik vele. Nem ez az egyetlen Hasselhoff-k√∂zeli t√°rgy az √°rver√©sen, vagy egy rakat bŇĎrdzseki is, annak, aki √∂r√∂kk√© 1986-ban szeretne √©lni.

Lehet m√©g kapni a Vissza a j√∂vŇĎbe m√°sodik r√©sz√©ben haszn√°lt hoverboardot, ami term√©szetesen nem mŇĪk√∂dŇĎk√©pes:

Advertisement

Azt√°n ha szeretn√©l vudubab√°t k√©sz√≠teni Hayden ChristensenbŇĎl, azaz a fiatal Darth VaderbŇĎl, akkor itt a csod√°latos lehetŇĎs√©g, mert ezt a copfot viselte az elŇĎzm√©nyfilmekben. Mondjuk gondolom nem a saj√°t haj√°b√≥l van, de h√°tha maradt m√©g a t√∂v√©n√©l eredeti.

Aztán ha te szeretnél lenni a Dude vagy a fura magyar fordításban a Töki, akkor megveheted azt a fehér overállt, amiben Jeff Bridges parádézik a Nagy Lebowski álomjelenetében:

Advertisement

Sopranos-rajongók számára a szupermorbid ajándéktágy pedig ez a kórházi köntös lehet, amit a tavaly meghalt James Gandolfini viselt a sorozat egyik részében.

[via The A.V. Club]