Illustration for article titled ​Ételmaradékról twittelt, miközben haldoklott az áldozata

Az ételfotózás 99-es szintjét maxolta ki egy New York-i egyetemista lány, aki elütötte a Hálaadásnapi vacsorára igyekvő nagymamát, majd a maradékairól posztolt.

Advertisement

Általában sokkal jobb lenne, ha nem derülne ki, mit gondolnak éppen az embertársaink. Asley Viviana Davios Hálaadás napjának délutánján jobbra kanyarodott, és egy bronxi zebrán elgázolta a szabályosan közlekedő Maria Lucaj 55 éves albán bevándorlót.

Az asszony négy nap haldoklás után meghalt, de Davios közben olyat művelt, ami miatt az áldozat családja tombol és a lány bekerült a lapokba. A Twitteren ugyanis fotót osztott meg a Hálaadásnapi vacsorája maradékairól, amihez azt a megjegyzést fűzte, hogy "Imádom az ünnepeket, mert ilyenkor találkozhatok mindenkivel, aki igazán számít nekem". Ezen kívül több posztban sajnálta magát, hogy milyen rossz érzéseket kelt benne az eset:. Olyanokat írt, hogy "Most tiszta fejre van szükségem és arra, hogy megtaláljam a belső békém." Meg hogy "A karma néha a szart is kipofozza belőled." A család arra hívta fel a figyelmet, hogy az anyjukból a lány az életet pofozta ki éppen akkor.

Advertisement

A sztoriban a legmeglepőbb talán az, hogy Seres Kapitalista László hívta fel rá a figyelmemet.

(via NYPost, fotó, NYPost)

Share This Story

Get our newsletter