Nagyon √≥vatosan indtsd el! Gyerek ne legyen a k√∂zelben! Bajnai Gordon = Humphrey Bogart. Nem k√©pletesen, az Egy√ľtt a Casablac√°val kamp√°nyol.

Nem is tudni, hogy l√©tezik-e m√©g k√ľl√∂n entit√°sk√©nt az Egy√ľtt nevŇĪ MSZP-alfrakci√≥, de az biztos, hogy az √∂n√°ll√≥ p√°rtk√©nt forgatott utols√≥ kamp√°nyfilmj√ľk kormeghalad√≥. √Čn nagyon szeretek bizarr, √©rtelmetlen vagy elmeroggyant filmeket/kiadv√°nyokat/esem√©nyeket/besz√©deket elemezni, mondhatni ziccer nekem az ilyesmi, de most ŇĎszint√©n sz√≥lva tan√°cstalabbul √°llok, mint L√°z√°r J√°nos a Mennyorsz√°g kapuj√°ban.

A mozg√≥s√≠t√≥ erejŇĪ alkot√°s az √ļjraszinkroniz√°t Dallas st√≠lus√°ban - eml√©kszel, "szarok a farmra!" - sz√≥l valami olyasmirŇĎl, amibe, csal√°dos emberk√©nt, √©n bele se akarok gondolni.

Eleve hatalmas csellel indult a vide√≥z√°s, a film al√° ugyanis a k√∂vetkezŇĎ sz√∂veget √≠rt√°k a Youtube-on:

munkaverzió / Ne oszd meg!

√ďri√°si fŇĎn√∂k√∂k az Egy√ľtt-esek, hogy ezzel a tr√ľkkel biztatj√°k eszeveszett megoszt√°sra a n√©zŇĎket. Annyira ugyanis nyilv√°n nem balf√°c√°nok, hogy t√©nyleg egy belsŇĎ haszn√°latra sz√°nt filmet posztoltak volna ki.

Advertisement

A fentieket tegnapelŇĎtt √≠rtam, azt√°n a Magyar Kr√≥nika-botr√°ny hidegre tette ezt a posztot. Amikor √©les√≠tettem, akkor der√ľlt ki, hogy a vide√≥t priv√°tra √°ll√≠tott√°k a Youtube-on. De rajtunk persze nem fogtak ki, mert tudtam, hogy egy bar√°tunk, akinek mutattam, lementette √©s felt√∂lt√∂tte m√°shov√°. A vide√≥ egy√©bk√©nt j√≥ n√©h√°ny napig teljesen publikus volt.