Nagyon óvatosan indtsd el! Gyerek ne legyen a közelben! Bajnai Gordon = Humphrey Bogart. Nem képletesen, az Együtt a Casablacával kampányol.

Advertisement

Nem is tudni, hogy létezik-e még külön entitásként az Együtt nevű MSZP-alfrakció, de az biztos, hogy az önálló pártként forgatott utolsó kampányfilmjük kormeghaladó. Én nagyon szeretek bizarr, értelmetlen vagy elmeroggyant filmeket/kiadványokat/eseményeket/beszédeket elemezni, mondhatni ziccer nekem az ilyesmi, de most őszintén szólva tanácstalabbul állok, mint Lázár János a Mennyország kapujában.

A mozgósító erejű alkotás az újraszinkronizát Dallas stílusában - emlékszel, "szarok a farmra!" - szól valami olyasmiről, amibe, családos emberként, én bele se akarok gondolni.

Advertisement

Eleve hatalmas csellel indult a videózás, a film alá ugyanis a következő szöveget írták a Youtube-on:

munkaverzió / Ne oszd meg!

Óriási főnökök az Együtt-esek, hogy ezzel a trükkel biztatják eszeveszett megosztásra a nézőket. Annyira ugyanis nyilván nem balfácánok, hogy tényleg egy belső használatra szánt filmet posztoltak volna ki.

Advertisement

A fentieket tegnapelőtt írtam, aztán a Magyar Krónika-botrány hidegre tette ezt a posztot. Amikor élesítettem, akkor derült ki, hogy a videót privátra állították a Youtube-on. De rajtunk persze nem fogtak ki, mert tudtam, hogy egy barátunk, akinek mutattam, lementette és feltöltötte máshová. A videó egyébként jó néhány napig teljesen publikus volt.

Share This Story

Get our newsletter