Jennifer Lawrence amerikai sz√≠n√©sznŇĎ ebben a korban m√°r Oscar-d√≠jat kapott. Ha az embernek az a foglalkoz√°sa, hogy rengeteg p√©nzbŇĎl k√©sz√ľlt amerikai filmekben sz√≠n√©szkedik, enn√©l nincs nagyon feljebb. De mi a teendŇĎ, ha m√°ssal foglalkozunk?

Kezdem a sort a saját teljesítményemmel: 23 évesen csináltam életem legnagyobb Tetris-rekordját.

Egy Palmon j√°tszottam az orvosi egyetemen, ahol egyhetes, bentlak√°sos sz√ľl√©szetgyakorlaton voltam. Ez azt jelentette, hogy √©jszak√°nk√©nt egy k√©nyelmetlen fotelben kellett dekkolni a klinik√°n, √©s nem t√∂rt√©nt semmi.

A palmos Tetris a 100. sor leszed√©se ut√°n √©rte el maxim√°lis sebess√©g√©t, ezzel a sebess√©ggel szedtem le tov√°bbi 299 sort. J√≥ sok idŇĎ volt, majdnem egy √≥ra, olyan √©rz√©s volt v√©gig, mintha 2-3 kock√°val a j√∂vŇĎbe l√°tn√©k. Kiakadt a high score, √∂ssze-vissza mutatta a sz√°mjegyeket.

Advertisement

Ut√°na el√©gedetten, kicsit hitetlenkedve ny√ļltam el a t√©nyleg rendk√≠v√ľl k√©nyelmetlen fotelben. LeendŇĎ magyar any√°val az √©jszaka sor√°n nem tal√°lkoztam.

√Čs most rajtad a sor! Mit csin√°lt√°l, mit √©rt√©l el, mire vagy b√ľszke 23 √©ves korodra? Ha m√©g nem vagy ennyi, akkor √≠rd meg, hogy mit szeretn√©l addigra megcsin√°lni.

A t√©ma felvet√©s√©t k√∂sz√∂nj√ľk frontember76 olvas√≥nknak!