Jennifer Lawrence amerikai színésznő ebben a korban már Oscar-díjat kapott. Ha az embernek az a foglalkozása, hogy rengeteg pénzből készült amerikai filmekben színészkedik, ennél nincs nagyon feljebb. De mi a teendő, ha mással foglalkozunk?

Advertisement

Kezdem a sort a saját teljesítményemmel: 23 évesen csináltam életem legnagyobb Tetris-rekordját.

Egy Palmon játszottam az orvosi egyetemen, ahol egyhetes, bentlakásos szülészetgyakorlaton voltam. Ez azt jelentette, hogy éjszakánként egy kényelmetlen fotelben kellett dekkolni a klinikán, és nem történt semmi.

A palmos Tetris a 100. sor leszedése után érte el maximális sebességét, ezzel a sebességgel szedtem le további 299 sort. Jó sok idő volt, majdnem egy óra, olyan érzés volt végig, mintha 2-3 kockával a jövőbe látnék. Kiakadt a high score, össze-vissza mutatta a számjegyeket.

Advertisement

Utána elégedetten, kicsit hitetlenkedve nyúltam el a tényleg rendkívül kényelmetlen fotelben. Leendő magyar anyával az éjszaka során nem találkoztam.

És most rajtad a sor! Mit csináltál, mit értél el, mire vagy büszke 23 éves korodra? Ha még nem vagy ennyi, akkor írd meg, hogy mit szeretnél addigra megcsinálni.

Advertisement

A téma felvetését köszönjük frontember76 olvasónknak!

Share This Story

Get our newsletter