És kiröhögte a diákfiút a hülye magyar kiejtése miatt. A kormány japán útjának legfontosabb pillanatai.

Vajon miért hirdeti a kormány pénzért a Facebookon az Orbán Viktor és kísérete japán útjáról készült bizarr road movie-t? Nehéz megérteni, ugyanis kísérletező műalkotásról van szó, nem pedig tőről metszett propagandaműről. Nincs például sem narrátorszöveg, se írott fejtágító, azt se tudjuk, mit keres a hős Japánban, oda van alá írva, hogy Japán, oszt kész. A snittek 80 százaléka pedig a kezet fogó, asztalhoz leülő vagy szalagot átvágó kormányférfiakról + a First Ladyről szól. De akad azért benne szórakoztató tartalom.

Magát a videót igazából az 5. másodpercéig érdemes nézni, ekkor lép Orbán japán földre és köszönt csókolommal egy helyi asszonyt, talán a miniszterelnök feleségét, talán mást.

Advertisement

"Ahháháhá, motor korporésön!" - mondja egy intrikus rajzfilmhős hangján a magyar miniszterelnök, aki éppen a Suzuki névadójával szuperexpresszezik.

Advertisement

Orbán és a Fuji igazi ikercsillagok!

Advertisement

A csajok éppen azon mulatnak, hogy a csávók a világon mindenhol majomszigetet alkotnak.

Advertisement

Petrány kolléga japán hasonmása éppen magyarul beszél a miniszterelnökhöz, aki mókás arcjátékkal jelzi, hogy béna a kiejtése. Ez az igazi férfias nevelés, nem a nyugati punatempó!

Advertisement

Ezt a mondást már el is kezdték jádéba vésni!

Advertisement

És végül meglett a hülyesapkaviselés interkontinentális bajnoka!