Jar-Jar Binks minden kétséget kizáróan a filmtörténet, de legalább a Csillagok háborúja legidegesítőbb karaktere. Most kikerült a netre egy kivágott jelenet a Baljós árnyakból, amiben végre meghal. Legalábbis nagyon úgy tűnik.

Azért van pár kérdés.

Honnan jött ez a videó?
A Diggről.

Vajon eredeti?
Hát nem hiszem, hogy Liam Neeson és Ewan McGregor összeállt volna csak ezért idén, valaki meg a dili kedvéért megkérte az Industrial Light and Magicet, hogy animálják le a hátteret.

De hol lett volna ez a sztoriban?
Őszintén szólva elképzelésem sincsen.

Tényleg meghal benne Jar-Jar?
Tegyünk úgy egy videó erejéig.

Ha valakinek nem okozott volna hatalmas törést az életében a Baljós árnyak, annak elmondom, hogy szerepelt benne egy Jar-Jar Binks nevű figura, aki valószínűleg csak azért létezett, hogy egy csomó játékot el lehessen vele adni. Szörnyen rasszista karikatúrája volt a jamaikai embereknek, kinézetre úgy nézett ki, mint egy elefántfülű csiga, minden jelenetet tönkretett a nevetséges bukdácsolásával, és szinte mindenki utálta, aki valaha látta az első filmet.

Advertisement

update: ahogy megjegyezte az egyik kommentelőnk, ez már akkora bitlisz, hogy azóta majdnem el is felejtette a világ. Az eredeti videó évekkel ezelőtt fenn volt a neten és tényleg egy kivágott jelenet volt, viszont valami jótét lélek úgy vágta le a végét, hogy fals reményeket táplálhatott azokban, akik Jar-Jar halálát kívánták.

[Sploid]

Advertisement