This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ertsey: Illés Zoltán kelet-európai bunkó, mert túl olcsó cipőt vett

Illustration for article titled Ertsey: Illés Zoltán kelet-európai bunkó, mert túl olcsó cipőt vett

Az államtitkár sötét bunkó módon beszélt a Házban. Ertsey képviselőnő visszavág: Illés kelet-európai bunkó, mert diszkont cipőboltban vásárolt! Itt az első parlamenti bunkófesztivál.

Advertisement

Jól megkapja a magáét Ertsey Katalin LMPS-s képviselő blogján Illés Zoltán államtitkár, aki tegnap a parlamentben hihetelenül suttyó stílusban beszélt Szél Bernadett LMP-s képviselővel, miközben a nyilvános seggnyalás magyar rekordját felállítva biblikus szavakkal intette Szélt, hogy ne merje a szájára venni Orbán isten nevét.

Advertisement

Ertsey posztja a klasszkus alsó tagozatos "te vagy a köcsög" felnőtt változata. Illés Zoltán ostobán személyeskedett és megalázóan beszélt? Személyeskedjünk vissza, és idézzünk föl példákat arra, hogy Illés mekkora egy idióta. Illés nőként alázta meg Szélt? Válaszoljunk kőkemény férfizással! A kedvenc vádpontom Illés ellen az, hogy amikor Amerikában volt ösztöndíjas, egy ciki módon olcsó cipőboltban 15 pár cipőt vett! Teljesen megértem Ertsey Katalint, mi a focinkon egy egész évig röhögtünk D. Péter újságírón, aki a büfében meglátta, hogy 100 forintra értékelték le a Kőbányait, erre vett egyet meginni és még hatot otthonra, teletöltve velük a sporttáskáját. Most azon gondolkodom, hogy nyilvános politikai vitában ezt előhúznám-e vádpontként D. Péter ellen.

Share This Story

Get our newsletter