√Črpatak polg√°rmestere visszahozza az igazi √©rt√©keket az orsz√°gba, a kŇĎt√∂r√©st a b√ľntet√©sv√©grehajt√°sba, az √∂nfeledt buziz√°st az √°ltal√°nos iskol√°kba.

Nevets√©gesen keveset foglalkozunk itt √Črpatak polg√°rmester√©vel, Orosz Mih√°ly Zolt√°nnal, aki v√°rosvezet√©st ŇĎsmagyar pszichotropikus √©rvel√©sekkel √©s alternat√≠v vide√≥mŇĪv√©szettel dobja fel, itt p√©ld√°ul az elsŇĎ vide√≥ban arr√≥l besz√©l, hogy az √©rpataki rendszerben pr√≥b√°lnak utat mutatni az eg√©sz orsz√°gnak azzal, hogy nem dr√°ga g√©peket l√≠zingelnek a bankokt√≥l, hanem a k√∂zmunk√°ra √≠t√©lteket t√∂retik ink√°bb a k√∂veket, mint valami elbaszott Lucky Luke-k√©preg√©nyben.

A m√°sik friss vide√≥ban a Magyar V√°ndor egyik szereplŇĎj√©nek √∂lt√∂z√∂tt polg√°rmester a mocskos liber√°lisokt√≥l √≥vja az √°ltal√°nos iskol√°sokat, akikn√©l osztatlan sikert arat azzal, hogy b√ľszk√©n kimondja egy iskolai rendezv√©nyen a "buzifelvonul√°s" sz√≥t.

A VII. Kist√©rs√©gi √©s Ifj√ļs√°gi Sporttal√°lkoz√≥ vide√≥j√°ba m√°r bele se merek n√©zni, h√°tha az egyik versenysz√°m az volt, hogy Alf√∂ldi R√≥bert-b√°but kellett fokosokkal idŇĎre p√©pesre verni.

Advertisement

via markoferko.tumblr.com és 444