Liber√°lisok, degener√°lt buzik, szabadkŇĎmŇĪves √ľgyn√∂kh√°l√≥zat. A H√≠r24 k√©sz√≠tett egy interj√ļt √Črpatak frissen buziz√≥ √©s kŇĎt√∂retŇĎ polg√°rmester√©vel, Orosz Mih√°llyal.

Most t√©nyleg a na√≠viti√°s besz√©l belŇĎlem, de el sem tudom k√©pzelni azt az √©letet, amikor valaki liber√°lisokt√≥l retteg, minden√©rt a liber√°lisokat okolja, mindent r√°juk ken, mindent vel√ľk magyar√°z. √Čn egy dologt√≥l rettegek igaz√°n, azok a nagy szŇĎr√∂s herny√≥k amiket lehet l√°tni a term√©szetfilmekben, √©n biztos el√°juln√©k ha l√°tn√©k egyet √©lŇĎben, gondolom egy liber√°lis Orosz Mih√°lyb√≥l is hasonl√≥ reakci√≥t v√°ltana ki az √©lŇĎhely√©n. Csak az a k√ľl√∂nbs√©g, hogy √©n mondjuk pr√≥b√°lok nem menni olyan helyre, ahol szŇĎr√∂s herny√≥k potyognak az √©gbŇĎl, Orosz pedig egy elvileg k√∂ztiszteletben √°ll√≥ szem√©ly, aki akt√≠v szereplŇĎje Magyarorsz√°g t√°rsadalm√°nak, √©s mint a t√°rsadalmakban √°ltal√°ban, ilyen k√∂zegben bele lehet futni egy-k√©t k√≥bor liber√°lisba az isten h√°ta m√∂g√∂tt is. Vagy pont ott.

A H√≠r24 interj√ļja az√©rt siker√ľlt annyira j√≥l, mert olyan √©rz√©st kelt, mintha a fel√©n√©l Orosz elŇĎvenn√© az aluf√≥li√°t √©s elkezdene hajtogatni, az utols√≥ v√°laszokn√°l pedig konkr√©tan a fej√©re helyezn√© a sug√°rz√°sv√©dŇĎ sisakot. Kiragadott id√©zetek k√∂vetkeznek:

Orosz Mihály a fizikai munkáról

Egy√©bk√©nt az is megd√∂bbentŇĎ nekem, hogy ha m√°r egy kicsit nehezebb fizikai munk√°t, √©s nem a langyos tutyi-mutyi munk√°t v√©geztetnek egy agressz√≠v szem√©llyel, az m√°r sz√©lsŇĎs√©ges n√°cizmus, meg nem tudom, micsoda.

Advertisement

Orosz Mihály a közmunkának nevezett rabszolgamunka vádjáról

J√∂n a liber√°lis √ľgyn√∂k, az pedig pr√≥b√°lja ŇĎket felsz√≠tani √©s usz√≠tani arra, hogy ez micsoda k√©nyszermunka, micsoda rabszolgamunka, hogy ezt a norm√°lis tev√©kenys√©get ne v√©gezz√©k.

Orosz Mih√°ly a nemzetk√∂zi √ľgyn√∂kh√°l√≥zatr√≥l

Van egy felforgat√≥ szabadkŇĎmŇĪves nemzetk√∂zi √ľgyn√∂kh√°l√≥zat, √©s annak az aktivist√°i minden devianci√°t, minden olyan dolgot, ami egy nemzetet k√°rt√©konyan rombol, al√°z, al√°√°s, b√©n√≠t, megoszt, egy aktivit√°ssal p√°rtolj√°k √©s p√©nzelik. Ilyen p√©ld√°ul a buzifelvonul√°s.

Advertisement

Orosz Mih√°ly az iskol√°sok elŇĎtti buziz√°sr√≥l

A Himnusz el√©nekl√©se v√©g√©n az ajt√≥ban volt k√©t gyerek, akire r√°sz√≥lt az edzŇĎ, mert besz√©lgettek.

Orosz Mihály arról, hogy liberális-e

√Čn nem vagyok liber√°lis, ezeket a v√©lem√©nyegyenlŇĎs√©geket nem vallom. Az √©rt√©ksemlegess√©get nem vallom. √Čs ebbŇĎl fakad√≥an a buzikat ne melegeknek h√≠vjuk, hanem mondjuk azt, hogy buzi vagy k√∂cs√∂g.

Advertisement

Orosz Mih√°ly a melegekrŇĎl

√Čn azt egy devianci√°nak gondolom, egy degener√°lts√°gnak. Azt gondolom, hogy ezt a degener√°lts√°got gy√≥gy√≠tani kell.

Orosz Mihály arról, hogy mi lesz, ha gyereke homoszexuális lesz

Nem fordulhat elŇĎ. √Čn '88-ban voltam katona Zalaegerszegen, ahol t√∂bb ezer ember volt, √©s ez fel sem mer√ľlt.

Advertisement

Orosz Mihály arról, hogy régen miért nem voltak buzik

...nem gerjesztett√©k mesters√©gesen, felforgat√°ssal, nemzetk√∂zi √ľgyn√∂kh√°l√≥zatokkal ezt.

Orosz Mih√°ly arr√≥l, hogy mi√©rt rajzoltak sapk√°t a kŇĎt√∂rŇĎs vide√≥ egyik szereplŇĎj√©re

Nem tudom, hogy odarajzolt√°k, vagy sem, ezt nem √©n csin√°lom, r√° van b√≠zva szakemberekre. Mert meg kellett tanulnunk sajnos, mert √∂n√∂k, teh√°t a liber√°lisok megtan√≠tj√°k nek√ľnk, hogy mindent dokument√°lni kell, mert nagyon sokszor vissza√©ltek m√°r vel√ľnk.

Advertisement

Remélem nem éltem vissza Orosz Mihállyal.

via Hír24

fotó: erpatak.hu