Illustration for article titled Érik a balhé a Csatáry-molinós fradisták körül

Az MLSZ fegyelmi eljárást indít, Steiner Pál elhatárolódást követel, ráadásul a fradistákat is megosztja a múlt szombati Ferencváros-MTK meccsen Csatáry Lászlóra emlékező transzparenssel agyatlanul provokáló keménymag ügye.

Advertisement

Az egy héttel korábban elhunyt háborús bűnösre, Csatáry Lászlóra emlékezett a fradiszurkolók egy része az FTC-MTK találkozón, amit a köztévé is sikeresen megörökített. Az MLSZ másnap bejelentette, hogy a fegyelmi bíróság elé kerül az ügy, mivel a "futballpályán semmifajta burkolt vagy nyílt politikai állásfoglalásnak, mások méltóságát, nemzeti érzését sértő megnyilvánulásnak nincs helye". Az Einstand Fradi blog egy ma délutáni bejegyzésében emelte fel a hangját az incidens kapcsán, bírálva a buta provokációt, majd felhívva a figyelmet arra, hogy a klubnak több tehetséges játékosa is a fasiszta terror áldozata lett.

Steiner Pál MSZP-s képviselő pedig egyenesen a Fideszt támadta és követelt nyilvános elhatárolódást a Kubatov Gábor vezette klub szurkolóinak sértő magatartása miatt.

Advertisement

[fotó: Belkovics Krisztián]

Share This Story

Get our newsletter