Megtaláltuk a legőszintébb magyar futballistát. Sipos Dávid, a Borsosberény kapusa nem kendőzte el a hibáit a meccsbeszámolóban.

Régóta távoli rajongója vagyok a Nógrád megyei bajnokiknak, így nem is igazán lepődtem meg, hogy a megye 2. nyugati csoportjának friss összefoglalójában találtam meg az embert, akit tárgyilagos őszintesége miatt egyre többen látnánek akár szövetségi kapitányként is. Hogy miért? Hát emiatt:

Sipos Dávid, Borsosberény kapusa:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a találkozó elején megszereztük tizenegyesből a vezetést, amit egy szerencsétlen gól követett. Az eső megviccelt engem, kicsúszott a kezemből a labda, amit az ellenfél gólra váltott. A gólt követően szinte lemásoltuk az összecsapás elején történteket, az ellenfél védője elkésve hátulról rácsúszott csatárunkra, amiért piros lapot kapott, a büntetőt újfent sikerült értékesítenünk. Az előnyt követően a szerencse aznap elpártolt tőlem, egy rossz ütemű kijövetelnél elkaszáltam ellenfelünket, amiért sárga lapot kaptam, ők pedig tizenegyest, így 2-2-vel mentünk szünetre. A második félidőben már a régi arcát mutatta csapatunk, gyönyörűen járattuk a labdát, aminek meglett a gyümölcse, vezettünk 3-2-re, viszont a mérkőzés végén jött a hidegzuhany. Egy nem odafigyelés következtében a 92. percben ellenfelünk egyenlíteni tudott. Összességében jól játszottunk, főleg a második játékrészben méltó ellenfele voltunk Bercelnek, akár még a három pontot is otthon tarthattuk volna, ha nincs az a kis figyelmetlenség. Gratulálok csapatomnak és nem utolsósorban a bercelieknek, akiknek további sok sikert kívánok."

Advertisement

Lelkesedésemben össze is raktam a forduló válogatottját:

Mák (Szendehely) - Oszlik (Ipolyszög), Szunyog Sz. (Rétság), Cziczka (Nógrádsáp) - Kukucska (Borsosberény), Kaliczka (Romhány), Barkaszi (Bánk), Saár (Szügy) - Huttyán A. (Patak), Rapavi (Nézsa), Ifj. Matyóka F. (Nógrádsáp)

cserepad: Csuka M. (Szügy, kapus), Ifj. Szunyogh J., Id. Szunyogh J. (Nógrádsáp)

Share This Story

Get our newsletter