Ennyi volt a Fidesznek, szövetkezett a Kétfarkú Kutya, a 4k! és Puzsér Róbert

Illustration for article titled Ennyi volt a Fidesznek, szövetkezett a Kétfarkú Kutya, a 4k! és Puzsér Róbert

Ez egyszerűen túl sok sokkoló információ egyszerre. A Kétfarkú Kutya Párt összeállt minden közül éppen a 4k!-val, hogy ironikus antitüntetést tartsanak, ahol a vezérszónok Puzsér Róbert lesz. Szombat délután a Nyugatinál valószínűleg meggörbül a tér, óriás durranással felrobbannak a jelzőlámpák, és a bámészkodókat a megnyíló féreglyuk egyenesen Kövér László koponyájába traszportálja, ahonnan soha többé nem szabadulhatnak.

Advertisement

A humor lényege az lesz, hogy a két párt plusz az egy vezérszónok a nép helyett a politikusokért fog demonstrálni. Alant olvasható a meghívó, külön felhívnám a figyelmet az utolsó mondatra, amiben a szervezők Pap Jancsiként magyarázzák el a poént a kizárólag értelmiségiekből álló potenciális közönségnek. Az isten irgalmazzon minden járókelőnek!

Puzsér Róberttel tüntet a 4K! és a Kétfarkú Kutya Párt

Sajtóközlemény

2013. április 25.

Politikus tüntetést tart szombat délután 4 órakor a Nyugatinál a 4K! - Negyedik Köztársaság Mozgalom és a Kétfarkú Kutya Párt. Az abszurd demonstráció vezérszónoka Puzsér Róbert lesz.

Az ironikus felhívás szerint: "Egymást érik a tüntetések, de mindig az a rohadt nép tüntet? Munkát akarnak meg kenyeret azok a szerencsétlenek?! Hát a politikusokért ki tüntet?! Hát az ő szelíd hangjukat ki hallja meg?! Az ő jogaikért ki áll ki? P O L I T I K U S T Ü N T E T É S T !!!"

A szervezők, akik a társadalom 0.0001%-a nevében készülnek tüntetni, arra kérik a résztvevőket, hogy készítsenek transzparenseket az uralkodó kaszt követelésével: Ne bántsd az offshore-t! Adóemelést! Ne kelljen számlákat se gyártani! Ritkább választásokat! A civilek mikor építettek autópályát?! A tüntetésen el fog hangzani a politikusok 12 pontja is.

A 4K! és a Kétfarkú Kutya Párt az abszurd tüntetést a minden társadalmi kontrolltól megszabadult politikai osztály és a velük összenőtt oligarchák kritikájának szánja.

Share This Story

Get our newsletter