Illustration for article titled Ennyi volt a Fidesznek, Berki Krisztián MSZP-s politikus lesz

Érezni lehetett, hogy a Budapest Televízió szelleme nem tünhet el egyik pillanatról a másikra Magyarországról. Ha Amerikában egy olyan értelmes, sőt csodálatos koponya, mint a libertárius-konzervatív elnökjelölt Ron Paul a választások előtt bátran szövetséget kötött a freak power képviselőivel, az ufológusokkal, a konteósokkal, az elvi alapon szúrós kenderruhát hordókkal és a központosított agymosástól rettegőkkel, akkor nálunk miért ne a félkegyelműek váltsák le a Felcsúti Fenevadat? Hála istennek nemcsak én gondolom így, hanem Mesterházy Attila és Török Zsolt is, utóbbi például azt nyilatkozta a Borsnak, hogy "Minden jelentkezőt üdvözlünk, aki munkájával, szakértelmével segíteni akarja az MSZP-t, így Berki urat is szívesen látjuk." 

Advertisement

Vége a Fidesznek, itt a szakértelem! Bármekkora arrogáns tuskó, Simicska Lajos SOHASEM fogja úgy fellökni a motorost az aranyszínű Bentleyjével, mint Berki Krisztián! Nyúljon le Nyerges Zsolt egy Szolnok méretű, állami pénzzel teli zsákot, sosem lesz annyira gyanús, mint az, aki a Vác focicsapatát megvásárló angol befektetőnek dolgozik! Mondjon bármennyire dermesztő dolgokat a Parlamentben, Pálffy István a cipőfűzőjét nem kötheti meg Berki Krisztián Facebookjának. Csak azt nem tudom elképzelni, milyen öldöklő, színfalak mögötti harc árán tuda az MSZP lenyúlni ezt a szuperkádert Berki természetes pártjától, a Schmuck Andor vezette MSZDP-től? Na, ha AZOK a tekercsek kiszivárognának, az lenne az igazi, európai értelemben vett szórakozás!  

A Bors cikkében Berki még azt is elárulja, hogy a pártban ő fogja megszólítani az Y-generációt. Erről jutott eszembe, hogy milyen ipszilonoztam, ha valaki tud jót, írja már meg kommentben!

Advertisement

Az MSZP és Berki terve tökéletes, csak az állhat az elkerülhetetlen győzelem útjába, ha felébred a Fidesz-KDNP, meg a helyét kereső ellenzék, és méltó ellenfeleket állít a Bentleys Átlagemberrel szemben. Mert az oké, hogy Harrach Pétert vagy Rogán Antalt szétpasszírozná, mint a szteroidos kúpot. De mi van, ha a választókerületében az Együtt Bajnaiért mondjuk Cristofelt, a Jobbik Dukai Reginát, a Fidesz pedig Gombos Edináné Albertót, a Kubai Csődört indíja? 

Share This Story

Get our newsletter