"Terápia közben úgy érezte, hogy Jasper nemi szerve megérintette őt." Honnan idéztem? A szürke 50 árnyalatából? Nem! A Budapest Honvéd focicsapatának közleménye ez a csapat ideiglenes edzőjéről.

Azt hiszed, ez a legkeményebb mondat a szövegből? NEM! Az kettővel utána jön. A szöveg annyira erős, mint egy feszes szabadvers, a gondolat pedig, hogy a Honvéd edzője a pöcsével masszírozott, lenyűgoző! Arról nem is beszélve, hogy aki máshol gyúró, az nálunk, ha ideiglenesen is, vezetőedző.

Itt a szöveg:

A mai napon Hollandiában több cikk is megjelent ideiglenes vezetőedzőnkkel kapcsolatban, amikre klubunk az alábbi közleményben reagál.

Jasper Adrianus de Muijnck fizioterepautaként dolgozott Hollandiában. Egyik kliense panaszt tett a rendőrségen, mert terápia közben úgy érezte, hogy Jasper nemi szerve megérintette őt. A rendőrség ezt a panaszt átadta a bíróságnak, miután a testület megkapta azt, meghallgatta Jaspert, akinek nem volt alkalma szembesülnie a vádlójával. A meghallgatás után a bíró úgy döntött, hogy Jasper helytelenül tette a dolgát, ezért két hét közmunkára ítélete, amit már letöltött. Ez hónapokkal ezelőtt történt. Az ügy azért került elő, mert a holland lapok megírták, hogy ideiglenesen a Budapest Honvéd vezetőedzője lett. A tények megismerése után, és miután a bíróság ítéletét Jasper végrehajtotta, sem a Budapest Honvéd, sem Jasper nem kíván többet foglalkozni ezzel az eseménnyel. Az ítélet után másik kliens is hasonló vádat fogalmazott meg vele szemben, amit a bíróság elejtett.