This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ennél rasszistább viccet én még nem láttam leírva

Illustration for article titled Ennél rasszistább viccet én még nem láttam leírva

„Megyek Afrikába. Remélem nem kapom el az AIDS-et. Csak viccelek. Fehér vagyok!" - írta ki a Twitterre a 11 órás repülőútja előtt Justine Sacco, a New York-i InterActiveCorp egyik vezető PR-osa. Az InterActiveCorpé többek között a Daily Beast és a Vimeo is. A fél világ azt várja, hogy mikor landol.

Advertisement

Azt mondjuk nem tudja senki, hogy tényleg Sacco trollkodott, vagy esetleg valaki lenyúlta a telefonját, vagy talán feltörte a Twitter-fiókját. Az IAC teljesen kiakadt, elhatárolódtak a munkatársuktól, közben meg Twitteren mindenki elkezdett azzal viccelődni, hogy mikor fog Justine vajon földetérni és akkor pontosan mi fog történni.

A legnagyobb vicc az egészben az, hogy a nő egy több, mint 11 órás útra indult, és azért nem lehet csak úgy kirúgni valakit, hogy nem beszélnek vele előtte.

Advertisement

update: most szólt Markó Ferenc Dávid Afrika-kutató, hogy értelemszerűen Sacco leszállt, mert törölte a Twitterét. Egy órával ébredés után még nem tudok ilyen összefüggéseket összerakni, köszönöm az értékes segítséget!

[Mashable]

Share This Story

Get our newsletter